Viorel Stefan nu renunta, chiar daca Dragnea nu il vrea: Proiectul meu inseamna presedinte la ASF

Marti, 06 Noiembrie 2018, ora 17:28
5779 citiri
Viorel Stefan nu renunta, chiar daca Dragnea nu il vrea: Proiectul meu inseamna presedinte la ASF

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat marti ca isi continua proiectul inceput si anume acela de a candida la functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Intrebat, la Palatul Parlamentului, daca este nemultumit ca Partidul Social Democrat a decis sa il sustina pe Leonardo Badea pentru functia de presedinte ASF, Viorel Stefan a raspuns: "Nu sunt nemultumit, pentru ca eu imi continui proiectul inceput, proiectul ASF. Proiectul meu inseamna presedinte la ASF".

Saptamana trecuta, vicepremierul Viorel Stefan si-a depus candidatura pentru aceasta functie.

"Nu este o noutate ca mi-am depus candidatura pentru presedintia ASF", a precizat Viorel Stefan, intrebat daca va ramane in Guvern.

El a subliniat ca, daca nu va fi numit presedinte al ASF, ramane parlamentar.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca el il sustine pe vicepremierul Viorel Stefan la functia de presedinte ASF, dar ca membrii CExN i-au atras atentia asupra faptului ca lui Leonardo Badea i s-a promis sustinere la ASF si dupa interimat.

"Eu, aseara, le-am spus colegilor mei ca il sustin pe Viorel Stefan. Azi, colegii din Comitetul Executiv National au ridicat o problema destul de delicata - sigur, nu are foarte multa conotatie politica, dar e o problema umana, asa au caracterizat-o -, in sensul ca lui Leo Badea i s-a cerut anul trecut sa isi depuna candidatura pentru functia de presedinte la ASF, renuntand la mandatul de parlamentar, dandu-i-se asigurari ca va fi sustinut si pe urmatorul mandat, si colegii au spus ca nu ar fi deloc corect fata de domnul Badea ca, dupa ce a fost asigurat de partid ca dupa acel sfarsit de mandat va fi sustinut in continuare, acum sa nu mai fie sustinut. Vom mai avea o discutie maine dimineata (marti - n.red.), dar intr-adevar este o situatie delicata", a afirmat Dragnea.

Desi urma sa se decida marti dimineata pe cine sustine PSD pentru aceasta functie, liderul partidului a sustinut ca acest lucru se va intampla "zilele astea".

Citeste si:
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Senatorul USR Cosmin Poteraș a depus luni, 29 noiembrie, o inițiativă care introduce cursuri de conducere defensivă pentru cei cu carnetul de conducere suspendat. Concret, Cosmin Poteraș...
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...