Viorica Dăncilă, prima apariție publică după ce a decis să revină în politică. Vrea să spună tot despre relația cu Liviu Dragnea

Luni, 04 Aprilie 2022, ora 13:08
4723 citiri
Viorica Dăncilă, prima apariție publică după ce a decis să revină în politică. Vrea să spună tot despre relația cu Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă s-a înscris într-un nou partid FOTO Facebook/ Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, va fi prezentă luni, de la ora 20.00, la „Subiectul zilei” de la Etno TV.

Este prima apariţie publică a Vioricăi Dăncilă după ce a decis să se întoarcă în politică.

Dăncilă este decisă să spună tot despre relaţia tumultoasă cu Liviu Dragnea şi va răspunde tuturor acuzaţiilor care i s-au adus.

Fostul premier va răspunde la întrebări precum: Care este motivul pentru această reîntoarcere surprinzătoare? De ce a renunţat fostul premier la funcţia de la Banca Naţională? Va reuşi să schimbe ceva în politica din România?

Fostul preşedinte al PSD şi-a anunţat marţi plecarea din formaţiunea politică, după 26 de ani.

„Cred că mulţi dintre d-vs v-aţi întrebat dacă mai există o şansă ca România să ne aparţină. Mi-am pus şi eu, de nenumărate ori, această întrebare, şi da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formaţiuni politice noi. Partidul Naţiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroşi, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris, marţi, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

După alegeri, patru tendințe și un potențial pericol
După alegeri, patru tendințe și un potențial pericol
Datele de până acum ale alegerilor locale și europarlamentare de duminică sugerează niște tendințe care s-ar putea transforma într-un pericol pentru democrația din România. O analiză de...
Bancul zilei: Cum ne trag țeapă unii politicieni
Bancul zilei: Cum ne trag țeapă unii politicieni
Un politician merge, însoțit de televiziuni, într-un sat îndepărtat. Se adună sătenii și politicianul îi întreabă cu ce poate să îi ajute. Primarul se plânge: - Avem 2 mari...
#Viorica Dancila, #Liviu Dragnea, #politica , #stiri Vasilica Viorica Dancila
  1. Liberalul care îl ironizează pe Ciolacu și îl compară cu Liviu Dragnea. ”Oare a învățat limba engleză?”
  2. Pe cine invită PNL să susțină candidatura partidului la prezidențiale. „Cei care vor să vină alături de noi sunt bineveniți”
  3. Clotilde Armand anunță că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral de Sector. Îi acuză de abuz în serviciu
  4. Ciolacu nu vrea prezidențialele în decembrie. "Dacă vrem să mergem cu şmecherie, şmecheria se opreşte la poarta Palatului Victoria"
  5. Liberalii s-au decis după 6 ore de ședință. Vor avea candidat propriu la prezidențiale. Ciucă: Decizie luată în unanimitate
  6. Lider USR, despre alegerile de la Sectorul 2: „Ar trebui reluat scrutinul, lucrurile sunt neclare”
  7. Cum explică un sociolog succesul lui Nicu Ștefănuță la europarlamentare. „O identitate clară, pe care tinerii o înțeleg, o parte a campaniei a fost pe TikTok”
  8. Cad capete în filialele AUR din țară, după alegerile din 9 iunie. George Simion: „Vom schimba anumite conduceri județene”
  9. Marcel Ciolacu nu exclude ca PSD să-l susțină pe Mircea Geoană la prezidențiale. "A fost preşedintele partidului, nu e din afara"
  10. Ciolacu nu crede că Toni Greblă trebuie demis de la AEP, după haosul de la vot. „Înțeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe și demnitate”