Încă o actriță din România vorbește deschis despre hărțuirea sexuală: Un regizor s-a apropiat prea mult de decolteul meu și mi-a șoptit zâmbind "ce ai tu frumos, acolo"?
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Încă o actriță din România, Natalie Ester, angajată a Teatrului Evreiesc de Stat, a relatat într-o postare pe pagina sa de Facebook, câteva scene cu derapaje ale unor bărbați din industrie pe care le-a oprit la timp. Mărturisirea vine la trei zile de la discursul Vioricăi Vodă pe scena Premiilor Gopo despre hărțuirea ...
Reacția lui Mircea Diaconu după ce actrița Viorica Vodă a declarat că a fost hărţuită sexual: ”Eu știam ca asta se numește amantlâc”
Joi, 05 Mai 2022, ora 22:25 - Reacția lui Mircea Diaconu după ce actrița Viorica Vodă a declarat că a fost hărţuită sexual: ”Eu știam ca asta se numește amantlâc”
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Actorul Mircea Diaconu a sugerat că Viorica Vodă, fosta sa colegă din filmul ”Filantropica”, s-a lăsat influențată de ”povestea cu #Metoo” când a vorbit public, la Premiile Gopo,...
Actrița Viorica Vodă, detalii tulburătoare despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă: "M-a ridicat pur și simplu și mi-a smuls sutienul de pe mine"
Joi, 05 Mai 2022, ora 17:20 - Actrița Viorica Vodă, detalii tulburătoare despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă: "M-a ridicat pur și simplu și mi-a smuls sutienul de pe mine"
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Actrița Viorica Vodă a dat detalii despre cazurile de hărțuire sexuală la care a fost supusă după rolul pe care l-a avut în filmul ”Filantropica”. Marți seară, 3 mai, ea a vorbit...
Mărturisirea actriței Viorica Vodă pe scena Premiilor Gopo: “Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem”
Miercuri, 04 Mai 2022, ora 13:40 - Mărturisirea actriței Viorica Vodă pe scena Premiilor Gopo: “Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem”
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Prezentă pe scena Premiilor Gopo alături de echipa filmului Filantropica, la aniversarea a 20 de ani de lansarea peliculei, actrița Viorica Vodă a vorbit public despre hărțuirea sexuală la...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Viorica Voda, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Viorica Voda
Viorica Voda
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Viorica Voda, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: