Încă o actriță din România vorbește deschis despre hărțuirea sexuală: Un regizor s-a apropiat prea mult de decolteul meu și mi-a șoptit zâmbind "ce ai tu frumos, acolo"?
Vineri, 06 Mai 2022, ora 13:05 - Încă o actriță din România vorbește deschis despre hărțuirea sexuală: Un regizor s-a apropiat prea mult de decolteul meu și mi-a șoptit zâmbind "ce ai tu frumos, acolo"?
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Încă o actriță din România, Natalie Ester, angajată a Teatrului Evreiesc de Stat, a relatat într-o postare pe pagina sa de Facebook, câteva scene cu derapaje ale unor bărbați din industrie pe care le-a oprit la timp. Mărturisirea vine la trei zile de la discursul Vioricăi Vodă pe scena Premiilor Gopo despre hărțuirea sexuală...
Reacția lui Mircea Diaconu după ce actrița Viorica Vodă a declarat că a fost hărţuită sexual: ”Eu știam ca asta se numește amantlâc”
Joi, 05 Mai 2022, ora 22:25 - Reacția lui Mircea Diaconu după ce actrița Viorica Vodă a declarat că a fost hărţuită sexual: ”Eu știam ca asta se numește amantlâc”
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Actorul Mircea Diaconu a sugerat că Viorica Vodă, fosta sa colegă din filmul ”Filantropica”, s-a lăsat influențată de ”povestea cu #Metoo” când a vorbit public, la Premiile Gopo, despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria cinematografică și în lumea teatrului. ”Vorbim de hărţuire din clipa în care...
Actrița Viorica Vodă, detalii tulburătoare despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă: "M-a ridicat pur și simplu și mi-a smuls sutienul de pe mine"
Joi, 05 Mai 2022, ora 17:20 - Actrița Viorica Vodă, detalii tulburătoare despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă: "M-a ridicat pur și simplu și mi-a smuls sutienul de pe mine"
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Actrița Viorica Vodă a dat detalii despre cazurile de hărțuire sexuală la care a fost supusă după rolul pe care l-a avut în filmul ”Filantropica”. Marți seară, 3 mai, ea a vorbit pentru prima dată despre aceste incidente la Gala Premiilor Gopo. Invitată în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, actrița a explicat de...
Mărturisirea actriței Viorica Vodă pe scena Premiilor Gopo: “Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem”
Miercuri, 04 Mai 2022, ora 13:40 - Mărturisirea actriței Viorica Vodă pe scena Premiilor Gopo: “Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem”
Viorica Voda / Stiri Viorica Voda
Prezentă pe scena Premiilor Gopo alături de echipa filmului Filantropica, la aniversarea a 20 de ani de lansarea peliculei, actrița Viorica Vodă a vorbit public despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria cinematografică și în lumea teatrului din România, după rolul său din Filantropica. Actrița avea 25 de...