Ministrul Economiei, despre Gabriela Firea: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite

Marti, 11 Februarie 2020, ora 12:56
3818 citiri
Ministrul Economiei, despre Gabriela Firea: Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite
Foto: Arhiva Facebook/ Virgil Popescu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza de cateva zile "sabotaje inchipuite", crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor, in conditiile in care infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi, pentru ca "nu a facut nimic", a transmis, marti, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Asta dupa ce Firea a comentat din nou, marti, proiectul Ministerului Energiei de renuntare la subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

Detalii - Firea insista ca PSD nu va vota eliminarea subventiei pentru caldura din Bucuresti: Ar insemna sa se tripleze factura la intretinere

Popescu a reactionat si sustine ca, in lipsa performantelor administrative, Firea face in ultima vreme declaratii tipice pentru un primar care stie ca va pierde alegerile.

"Acuza de cateva zile sabotaje inchipuite, crezand ca bucurestenii nu vad realitatea orasului lor. Infrastructura Termoenergetica cedeaza in fiecare zi NU pentru ca cineva vrea s-o SABOTEZE pe doamna primar, ci pentru ca tocmai doamna Firea se saboteaza pe ea insasi prin faptul ca in cei aproape patru ani de mandat NU A FACUT NIMIC", a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

El a atras atentia ca bucurestenii platesc facturi pentru apa calda si caldura si se asteapta sa primeasca servicii de calitate.

"Ministerul Economiei si Energiei, prin ELCEN, asigura servicii de calitate, insa Termoenergetica, prin Primaria Capitalei, prefera sa nu schimbe tevile vechi de zeci de ani, afectand chiar sanatatea bucurestenilor", a scris Popescu.

El considera ca, in mandatul lui Firea, toti consumatorii din Bucuresti au devenit vulnerabili prin proasta gestionare a retelei fostei RADET.

"Guvernul PNL nu va interzice, asa cum sustineti dumnevoastra, subventionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici, ci ii va proteja, prin subventii, pe consumatorii care sunt cu adevarat vulnerabili si pentru care plata unei facturi este o adevarata provocare.!!! Doamna Firea!!!, dumneavoastra, prin pierderile din retelele fostei RADET, incarcati chiar si facturile consumatorilor vulnerabili pe care ii deplangeti, in mod ipocrit. Fiti sigura ca orice minciuna aruncata de dvs. in spatiul public nu va ramane fara un raspuns din partea noastra", a scris Popescu.

Vezi si:

Citește și:
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a criticat ferm decizia unor medici de a accepta bunuri materiale pentru acordarea de servicii medicale. ”Este absolut inacceptabil. Sunt foarte...
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Premierul Nicolae Ciucă face, sâmbătă şi duminică, o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt. Potrivit programului, sâmbătă, şeful Guvernului de la Bucureşti va avea convorbiri...