Anunț important despre emisiunea ”Visuri la cheie”. Ce se va întâmpla după 3 ani

Marti, 02 Aprilie 2024, ora 13:24
2120 citiri
Anunț important despre emisiunea ”Visuri la cheie”. Ce se va întâmpla după 3 ani
Dragos Bucur, actor si prezentatorul emisiunii "Visuri la cheie" FOTO Facebook

Emisiunea ”Visuri la cheie” de la Pro TV se pregăteşte pentru un nou început, filmările pentru cel de-al 11-lea sezon începând la 1 aprilie, conform unui anunţ făcut de postul de televiziune.

Potrivit Paginademedia.ro, noul sezon vine cu o nouă formulă în echipa de arhitecţi, Omid Ghannadi urmând să revină în echipă, după o pauză de trei ani.

Astfel, echipa ”Visuri la cheie” va fi alcătuită din arhitecţii Alex Gavrilescu (s-a alăturat în sezonul 8), Andra Marinescu (este prezentă din sezonul 8) Cristina Joia (s-a alăturat în sezonul 5), Omid Ghannadi (sezoanele 3, 4, 6 şi 7) şi Dragoş Bucur, prezentatorul emisiunii.

„De la an la an, aducem noutăţi pentru cei de acasă, dar şi pentru familiile la care ajungem şi care ne devin, ulterior, inspiraţie.

În sezonul 11, avem parte de o nouă formulă de arhitecţi, care vă garantez că este una dintre cele mai bune echipe pe care le-am avut până acum, dar şi de o serie de lucruri noi pe care abia aştept să le vedeţi. Dăm startul cu încredere şi suntem gata să învăţăm noi lecţii de la oamenii pe care îi vom cunoaşte”, a spus Dragoș Bucur, conform sursei citate.

„Visuri la cheie schimbă vieţi. O face repede şi pentru un număr mare de beneficiari în fiecare an! Nu este o treabă uşoară, dar cu siguranţă este o treabă foarte importantă. Schimbă destine pentru unii şi moduri de gândire pentru alţii.

Pe unii îi salvează, pe alţii îi conştientizează. Toate acestea sunt motivele pentru care m-am întors la Visuri la cheie. Oricât de mult am încercat să fac visuri la cheie şi în afara emisiunii, mi-am dat seama că ceea ce face acest proiect este la o scară mult mai mare, aşa că nu m-am mai putut ţine departe de el şi m-am întors.

Am acumulat ceva idei de design şi energie pentru binefacere în ultima vreme, aşa că abia aştept să mă apuc de treabă şi să le pun în aplicare. Hai! Renovarea începe acum!”, a completat Omid Ghannadi.

Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Anunț important de la TVR, privind fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis. Reacția prezentatoarei
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, va fi implicată de TVR în campania socială ”Omul anului”....
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Visuri la cheie, #emisiune, #pro tv, #Dragos Bucur , #stiri media