Primarul Kievului, fostul campion la box Vitali Kliciko, divorțează de soția sa după un mariaj de 25 de ani

Luni, 15 August 2022, ora 12:08
9385 citiri
Primarul Kievului, fostul campion la box Vitali Kliciko, divorțează de soția sa după un mariaj de 25 de ani
Natalia Yehorova l-a cunoscut pe Vitali Kliciko în 1995 FOTO Twitter

Distanța și viața în diferite țări au pus capăt căsătoriei legendarului sportiv și a frumoasei sale soții.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, divorțează de soția sa Natalya, cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani. Fostul boxer a povestit despre acest lucru într-un interviu detaliat acordat publicației „Babel”.

Potrivit politicianului, nu este un secret pentru nimeni că el și soția lui locuiesc de mulți ani în diferite țări: el se află în Ucraina, ea este în Hamburg, Germania. Distanța a dus la faptul că soții au interese diferite și vieți diferite. Acum au decis să-și oficializeze divorțul.

Totodată, Vitaly a subliniat că dorința este reciprocă, dar, în ciuda acestui fapt, au încă o relație bună.

„Copiii sunt mari și viața continuă”, a menționat Kliciko.

La o întrebarea dacă inima primarului este liberă acum, acesta a răspuns:

"Este ocupată de Kiev. Cum să nu te iubesc, Kievul meu."

Natalia Yehorova l-a cunoscut pe Vitali Kliciko în 1995, când a început să facă primii pași în boxul profesionist. Era implicată în gimnastică și înot sincron. La început, fata care, pe lângă toate celelalte, s-a implicat și în domeniul modelingului, nu a acordat o atenție deosebită tânărului sportiv. Cu toate acestea, Vitaliy a dat dovadă de perseverență considerabilă, câștigând inima Natalyei, iar pe 27 aprilie 1997 cuplul s-a căsătorit.

De dragul lui Vitali, femeia a părăsit afacerea de modelling și s-a dedicat familiei. În 2000, cuplul l-a avut pe primul născut, Yehor-Daniel, iar în 2002 s-a născut fiica Elizaveta-Viktoria, chiar în ziua următoarei victorii în ring a tatălui ei. În 2005, familia a mai avut un copil, Maxim.

În 2013, Kliciko și-a anunțat sfârșitul carierei și a intrat în politică. Soția lui a rămas în umbră, dar a continuat să-și susțină soțul.

În noiembrie 2013 grupul de hackeri Anonymous Ucraina a declarat că a spart corespondența boxerului și politicianului, punând la dispoziția publicului corespondența și fotografiile lui Vitali, dezvăluind detalii despre viața lui personală, precum și prezența altor femei. Atunci Natalya a rezistat scandalului și nu și-a scos rufele murdare în public, salvându-și familia.

Acum, cuplul a decis să pună capăt căsătoriei. Copiii lor au mers la diferite instituții de învățământ. Yehor-Daniel a primit studiile superioare la prestigiosul colegiu privat american Ransom Everglades School (Ransom Everglades School) din Miami. Ulterior, politicianul a spus că fiul său a intrat într-una dintre cele mai bune universități din Marea Britanie și are deja o diplomă de licență în managementul afacerilor. Lisa-Victoria este specializată în psihologie la o universitate olandeză, iar fiul ei cel mic studiază în Marea Britanie.

Citește și:
Filmul necenzurat cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf VIDEO
Filmul necenzurat cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf VIDEO
Au apărut noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi și-au dat pumni în plină stradă, vineri seara, la Snagov. În imaginile necezurate, cei doi...
Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea după bătaia cu Anamaria Prodan. "Nu voi înceta să lupt pentru fiul meu"
Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea după bătaia cu Anamaria Prodan. "Nu voi înceta să lupt pentru fiul meu"
Laurențiu Reghecampf a reacționat în cazul scandalului cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au luat la bătaie, la Snagov, vineri seara. Poliția a deschis două dosare penale în acest caz și a...