Primarul Kievului, fostul campion la box Vitali Kliciko, divorțează de soția sa după un mariaj de 25 de ani

Luni, 15 August 2022, ora 12:08
10902 citiri
Primarul Kievului, fostul campion la box Vitali Kliciko, divorțează de soția sa după un mariaj de 25 de ani
Natalia Yehorova l-a cunoscut pe Vitali Kliciko în 1995 FOTO Twitter

Distanța și viața în diferite țări au pus capăt căsătoriei legendarului sportiv și a frumoasei sale soții.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, divorțează de soția sa Natalya, cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani. Fostul boxer a povestit despre acest lucru într-un interviu detaliat acordat publicației „Babel”.

Potrivit politicianului, nu este un secret pentru nimeni că el și soția lui locuiesc de mulți ani în diferite țări: el se află în Ucraina, ea este în Hamburg, Germania. Distanța a dus la faptul că soții au interese diferite și vieți diferite. Acum au decis să-și oficializeze divorțul.

Totodată, Vitaly a subliniat că dorința este reciprocă, dar, în ciuda acestui fapt, au încă o relație bună.

„Copiii sunt mari și viața continuă”, a menționat Kliciko.

La o întrebarea dacă inima primarului este liberă acum, acesta a răspuns:

"Este ocupată de Kiev. Cum să nu te iubesc, Kievul meu."

Natalia Yehorova l-a cunoscut pe Vitali Kliciko în 1995, când a început să facă primii pași în boxul profesionist. Era implicată în gimnastică și înot sincron. La început, fata care, pe lângă toate celelalte, s-a implicat și în domeniul modelingului, nu a acordat o atenție deosebită tânărului sportiv. Cu toate acestea, Vitaliy a dat dovadă de perseverență considerabilă, câștigând inima Natalyei, iar pe 27 aprilie 1997 cuplul s-a căsătorit.

De dragul lui Vitali, femeia a părăsit afacerea de modelling și s-a dedicat familiei. În 2000, cuplul l-a avut pe primul născut, Yehor-Daniel, iar în 2002 s-a născut fiica Elizaveta-Viktoria, chiar în ziua următoarei victorii în ring a tatălui ei. În 2005, familia a mai avut un copil, Maxim.

În 2013, Kliciko și-a anunțat sfârșitul carierei și a intrat în politică. Soția lui a rămas în umbră, dar a continuat să-și susțină soțul.

În noiembrie 2013 grupul de hackeri Anonymous Ucraina a declarat că a spart corespondența boxerului și politicianului, punând la dispoziția publicului corespondența și fotografiile lui Vitali, dezvăluind detalii despre viața lui personală, precum și prezența altor femei. Atunci Natalya a rezistat scandalului și nu și-a scos rufele murdare în public, salvându-și familia.

Acum, cuplul a decis să pună capăt căsătoriei. Copiii lor au mers la diferite instituții de învățământ. Yehor-Daniel a primit studiile superioare la prestigiosul colegiu privat american Ransom Everglades School (Ransom Everglades School) din Miami. Ulterior, politicianul a spus că fiul său a intrat într-una dintre cele mai bune universități din Marea Britanie și are deja o diplomă de licență în managementul afacerilor. Lisa-Victoria este specializată în psihologie la o universitate olandeză, iar fiul ei cel mic studiază în Marea Britanie.

Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#Vitali Klitschko primar Kiev, #divort , #Ucraina