La ce preț este oferit Vivo X1000 Ultra, smartphone-ul cu una dintre cele mai performante camere

Miercuri, 15 Mai 2024, ora 01:01
2841 citiri
La ce preț este oferit Vivo X1000 Ultra, smartphone-ul cu una dintre cele mai performante camere
vivo X100 Ultra camera FOTO: GSMArena

Recent, Vivo a prezentat în China noul său smartphone de top, Vivo X100 Ultra, care se distinge prin unul dintre cele mai avansate sisteme de cameră foto de pe piață. Cu un scor de 163 de puncte, Vivo X100 Ultra ocupă locul întâi în clasamentul DXOMARK, recunoscut pentru evaluarea performanței camerelor smartphone.

Noul dispozitiv continuă tradiția seriei P de la Huawei, concentrându-se pe performanța excepțională în fotografie. Acesta este echipat cu trei senzori pe spate: o cameră principală de 50MP cu senzor Sony LYT-900 de 1”, o cameră ultrawide de 50MP, și o impresionantă cameră periscope de 200MP cu senzor Samsung ISOCELL HP9 de 1/1.4", care oferă un zoom optic de 3.7x și poate atinge un zoom de până la 20x cu pierderi minime de calitate.

Vivo X100 Ultra introduce funcția "Telephoto Stage"

Inovația nu se oprește aici. Vivo X100 Ultra introduce funcția "Telephoto Stage", special concepută pentru filmări stabilizate la evenimente, precum și un sistem avansat de stabilizare optică. De asemenea, camera periscope permite captura macro și în mod portret la rezoluție înaltă.

Vivo nu a neglijat nici partea de video, oferind suport pentru filmare 4K cinematic portrait video, slow-mo 4K/120fps și 4K/60fps Dolby Vision. Acesta poate chiar efectua capturi subacvatice până la adâncimea de 40 de metri cu o carcasă de protecție specială.

Pe lângă caracteristicile impresionante ale camerei, Vivo X100 Ultra se mândrește cu un display LTPO AMOLED de 6,78 inch, procesor Snapdragon 8 Gen 3 și o baterie generoasă de 5.500 mAh cu încărcare rapidă de 80W. Smartphone-ul este completat de funcții cum ar fi un senzor de amprentă cu ultrasunete și certificări de durabilitate IP69 și IP68.

În China, prețurile pentru Vivo X100 Ultra încep de la 898 USD, cu variații în funcție de configurația de memorie aleasă. Lansarea pe piețele globale și prețurile specifice pentru Europa sunt încă în așteptare, dar estimările sugerează un preț de pornire de aproximativ 950 – 1050 euro pentru modelul de bază.

Quarterly Report - Editia 4

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR: Telefonul care strigă lux, performanță și inovație. Preț & disponibilitate
PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR: Telefonul care strigă lux, performanță și inovație. Preț & disponibilitate
HONOR a anunțat lansarea smartphone-ului PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, al doilea dispozitiv rezultat din colaborarea cu Porsche Design. Această lansare vine după succesul primei colaborări,...
Sony lansează noul smartphone flagship: Xperia 1 VI. La ce preț este disponibil și ce știe să facă
Sony lansează noul smartphone flagship: Xperia 1 VI. La ce preț este disponibil și ce știe să facă
Sony a anunțat lansarea noului său smartphone flagship, Xperia 1 VI, care vine cu câteva îmbunătățiri importante. Ecranul HDR OLED de 6.5 inci oferă o rezoluție FHD+ (1080 x 2340...
#vivo, #camera, #smartphone , #smartphone