Personajul considerat responsabil de eșecul dureros al USR la europarlamentare. Replici extrem de realiste într-o parodie pe internet VIDEO

Marti, 11 Iunie 2024, ora 15:20
17431 citiri
Personajul considerat responsabil de eșecul dureros al USR la europarlamentare. Replici extrem de realiste într-o parodie pe internet VIDEO
Vlad Botoș FOTO Facebook / Vlad Botoș

După eșecul grav al USR la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, un film ce parodiază situația actuală din partidul condus de Cătălin Drulă a devenit viral pe internet.

Se remarcă avalanșă de acuzații la adresa „Führer-ului” Cătălin Drulă, președintele partidului. În video se afirmă, printre altele, că celebra vilă din Lanzarote, insulele Canare, a europarlamentarului Vlad Botoș, este de fapt folosită de președintele USR.

Activistul și scriitorul Valeriu Nicolae a comentat, într-o investigație postată pe YouTube, vă Vlad Botoș, candidat pe locul 4 în lista USR, nu și-a publicat CV-ul până înaintea alegerilor, iar acest fapt a fost tolerat de conducerea USR. Videoclipul lui Nicolae a avut un impact puternic asupra votanților tradiționali ai USR, în el vorbindu-se și de vila lui Botoș din Spania (video la finalul textului).

Parodia apărută pe internet este făcută după filmul „Ultimele zile ale lui Hitler - Downfall”, iar replicile sunt scrise de cineva care cunoaște foarte bine situația din interiorul USR:

„Botoș nu doar că nu și-a publicat CV-ul, dar între timp a țepuit o vicepreședintă de-a noastră în Anglia (…). Botoș din pix pe listă fără CV trebuia să aducă voturi” – mesajul se referă la plasarea lui Vlad Botoș pe locul 4 pe listele Alianței Dreapta Unită, printr-o decizie a conducerii USR.

În schimb, Cristina Prună, care a câștigat alegerile interne, a fost plasată pe locul 5. Presa a scris în repetate rânduri că Botoș nu are un CV public.

„PMP și FD nu au avut voturi în rural. Ne-au mințit ca să ia mandate de pe voturile USR”.

„V-am pus din pix pe listă pentru că nu vă mai vota nimeni din partid” – o aluzie la abandonarea alegerilor interne.

„I-am dat afară pe toți cei care aveau alte opinii. Câte alegeri mai trebuie să pierdem până îți publici CV-ul, Botoș?”.

„Te-am pus din pix pe listă ca să-ți cumperi vilă în Lanzarote și să ai pensie specială”, spune „Fuhrer-ul”, la care urmează replica:

„Dar ți-am dat-o și ție, ca să mergi când vrei”!

„Chiar și Lasconi a câștigat, când eu am dat-o afară de pe listă ca să nu candideze la prezidențiale. Eu o dau afară și ea câștigă cu 70% la Cîmpulung”.

„Am anulat toate forumurile din acest partid. Am ajuns să conduc USR pe persoană fizică, precum Stalin”.

„Am băgat milioane de euro din subvenție în postere cu mine prin tot orașul”.

„Și tu Ghinea. Îți dau 6.000 de euro pe lună din subvenție pe firmă, ca să nu plătești taxe pe salariu. La scorul ăsta ne taie ăștia subvenția. Cum naiba mai salarizez eu toți oamenii din filiale care mă susțin, fără subvenție?”.

„Nu-ți fă griji Corina Atanasiu, sigur mai sunt bani să-ți iei 3.000 de euro pe lună de la partid” – aceasta a fost secretar de stat la MIPE, în mandatul lui Ghinea.

„La membri le spunem că a fost fraudă. Să nu credeți că nu continuăm alianța cu PMP și FD”.

Cătălin Drulă și-a recunoscut înfrângerea în alegeri și a va convoca organele de conducere ale partidului pentru alegerea unui nou președinte.

Organizarea alegerilor a fost un eșec colosal și o rușine națională, acuză primarul Timișoarei. "Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și dea demisia"
Organizarea alegerilor a fost un eșec colosal și o rușine națională, acuză primarul Timișoarei. "Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și dea demisia"
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz (USR), consideră că organizarea alegerilor din 9 iunie a fost un dezastru și acuză că ne-am întors în timp, în anii 90, prin ce s-a întâmplat de...
Elena Lasconi nu exclude varianta de a candida la șefia USR. ”Rezultatul a fost dezastruos. Trebuie schimbat și Biroul Național”
Elena Lasconi nu exclude varianta de a candida la șefia USR. ”Rezultatul a fost dezastruos. Trebuie schimbat și Biroul Național”
Elena Lasconi, primărița realeasă la din Câmpulung, susține că ar candida la șefia USR după demisia lui Cătălin Drulă. O decizie o va lua în această săptămână. ”O să mă...
#vlad botos, #acuzatii, #esec, #USR, #alegeri 2024, #parodie, #Internet , #alegeri 2024
  1. Susținătorii lui Clotilde Armand, protest la AEP și în fața Guvernului. Cer renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1 VIDEO
  2. Dominic Fritz: ”Avem responsabilitatea să dăm țării un președinte adevărat. Domnul Geoană nu este o alternativă la PSD”
  3. Diana Șoșoacă "este finanțată de ruși", susține în România un fost președinte al Parlamentului European. Senatoarea l-a amenințat cu tribunalul
  4. UDMR deține majoritatea în Consiliul Județean Satu Mare după numărarea voturilor. Câte posturi de consilieri are AUR
  5. La Sectorul 2 sunt dovezi clare de fraudă la numărarea voturilor, susține Dominic Fritz, candidat la șefia USR. "Vedem tăcere şi bagatelizare"
  6. Reacția ministrului de Interne Cătălin Predoiu după ce Partidul REPER i-a cerut demisia
  7. REPER cere demiterea conducerii AEP și a lui Cătălin Predoiu pentru "vicierea rezultatelor alegerilor din 9 iunie"
  8. S-a decis renumărarea voturilor la două secții din Brașov, după plângerea făcută de primarul Coliban
  9. PNL nu se sperie de Geoană. "Odată ce ajungem în turul doi, alegerile sunt câştigate"
  10. PNL face Congres pentru desemnarea candidatului la președinție, dar numele lui este deja cunoscut. "Am fi foarte încântaţi ca PSD să-l susţină"