Personajul considerat responsabil de eșecul dureros al USR la europarlamentare. Replici extrem de realiste într-o parodie pe internet VIDEO

Marti, 11 Iunie 2024, ora 15:20
18202 citiri
Personajul considerat responsabil de eșecul dureros al USR la europarlamentare. Replici extrem de realiste într-o parodie pe internet VIDEO
Vlad Botoș FOTO Facebook / Vlad Botoș

După eșecul grav al USR la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, un film ce parodiază situația actuală din partidul condus de Cătălin Drulă a devenit viral pe internet.

Se remarcă avalanșă de acuzații la adresa „Führer-ului” Cătălin Drulă, președintele partidului. În video se afirmă, printre altele, că celebra vilă din Lanzarote, insulele Canare, a europarlamentarului Vlad Botoș, este de fapt folosită de președintele USR.

Activistul și scriitorul Valeriu Nicolae a comentat, într-o investigație postată pe YouTube, vă Vlad Botoș, candidat pe locul 4 în lista USR, nu și-a publicat CV-ul până înaintea alegerilor, iar acest fapt a fost tolerat de conducerea USR. Videoclipul lui Nicolae a avut un impact puternic asupra votanților tradiționali ai USR, în el vorbindu-se și de vila lui Botoș din Spania (video la finalul textului).

Parodia apărută pe internet este făcută după filmul „Ultimele zile ale lui Hitler - Downfall”, iar replicile sunt scrise de cineva care cunoaște foarte bine situația din interiorul USR:

„Botoș nu doar că nu și-a publicat CV-ul, dar între timp a țepuit o vicepreședintă de-a noastră în Anglia (…). Botoș din pix pe listă fără CV trebuia să aducă voturi” – mesajul se referă la plasarea lui Vlad Botoș pe locul 4 pe listele Alianței Dreapta Unită, printr-o decizie a conducerii USR.

În schimb, Cristina Prună, care a câștigat alegerile interne, a fost plasată pe locul 5. Presa a scris în repetate rânduri că Botoș nu are un CV public.

„PMP și FD nu au avut voturi în rural. Ne-au mințit ca să ia mandate de pe voturile USR”.

„V-am pus din pix pe listă pentru că nu vă mai vota nimeni din partid” – o aluzie la abandonarea alegerilor interne.

„I-am dat afară pe toți cei care aveau alte opinii. Câte alegeri mai trebuie să pierdem până îți publici CV-ul, Botoș?”.

„Te-am pus din pix pe listă ca să-ți cumperi vilă în Lanzarote și să ai pensie specială”, spune „Fuhrer-ul”, la care urmează replica:

„Dar ți-am dat-o și ție, ca să mergi când vrei”!

„Chiar și Lasconi a câștigat, când eu am dat-o afară de pe listă ca să nu candideze la prezidențiale. Eu o dau afară și ea câștigă cu 70% la Cîmpulung”.

„Am anulat toate forumurile din acest partid. Am ajuns să conduc USR pe persoană fizică, precum Stalin”.

„Am băgat milioane de euro din subvenție în postere cu mine prin tot orașul”.

„Și tu Ghinea. Îți dau 6.000 de euro pe lună din subvenție pe firmă, ca să nu plătești taxe pe salariu. La scorul ăsta ne taie ăștia subvenția. Cum naiba mai salarizez eu toți oamenii din filiale care mă susțin, fără subvenție?”.

„Nu-ți fă griji Corina Atanasiu, sigur mai sunt bani să-ți iei 3.000 de euro pe lună de la partid” – aceasta a fost secretar de stat la MIPE, în mandatul lui Ghinea.

„La membri le spunem că a fost fraudă. Să nu credeți că nu continuăm alianța cu PMP și FD”.

Cătălin Drulă și-a recunoscut înfrângerea în alegeri și a va convoca organele de conducere ale partidului pentru alegerea unui nou președinte.

Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost alături de președintele Klaus Iohannis, în calitate de șef al Senatului României, la Washington, în contextul Summitului NATO. Liderul liberalilor...
Cu „diploma de Bac” în Senat. Acuzații grele la adresa ministrei Educației. Profesor: „Politicienii nu pricep ce presupune acest examen”
Cu „diploma de Bac” în Senat. Acuzații grele la adresa ministrei Educației. Profesor: „Politicienii nu pricep ce presupune acest examen”
Examenul de Bacalaureat pare să fi fost politizat, acuză membrii Uniunii Salvați România (USR), după ce au apărut informații „pe surse”, potrivit cărora Ligia Deca, ministra Educației...
#vlad botos, #acuzatii, #esec, #USR, #alegeri 2024, #parodie, #Internet , #alegeri 2024
  1. Reacția lui Ciucă după ce premierul Ciolacu a spus că s-a dus până la Washington să-și anunțe candidatura. "E foarte bine!"
  2. „Surpriza” judecătorilor pentru Liviu Dragnea. Dosarul „Tel Drum” a fost suspendat. Fost ministru al Justiției: „Bătaie de joc. Dau cu piciorul la 20 de milioane de euro”
  3. Huzurul bugetarilor de partid în România. Câți dintre ei pot fi concediați, fără a li se simți lipsa: „Politicienii nu sunt pregătiți de așa ceva”
  4. Circul grotesc al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European. "Niciodată pentru dictatura UE/Niciodată cu Ucraina" VIDEO
  5. România are doi vicepreședinți în Parlamentul European. Cine sunt eurodeputații aleși din primul tur
  6. Ministru PNL jignit de premierul Marcel Ciolacu. Burduja: „Nu s-a referit la mine”
  7. Iohannis, absent la dineul de la Casa Albă. Deputat USR: „L-a trimis în locul lui pe Ciucă. Americanii nu l-au primit”
  8. Conducerea "superagenției" care va controla toate companiile naționale a demisionat după acuzațiile de incompatibilitate
  9. Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor preluate abuziv în perioada comunistă. Legea tocmai a fost promulgată
  10. Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”