Chiriches da cartile pe fata: Ce spune despre transferul ratat si viitorul sau la Tottenham

Marti, 03 Februarie 2015, ora 22:29
4792 citiri
Chiriches da cartile pe fata: Ce spune despre transferul ratat si viitorul sau la Tottenham
Foto: Sport.ro

Vlad Chiriches, fundasul celor de la Tottenham, a vorbit pentru prima data despre transferul ratat in Serie A, dar si despre viitorul sau la Londra.

Internationalul roman a marturisit ca si-ar fi dorit sa plece de la Tottenham pentru a evolua mai mult, el fiind la curent cu intentiile celor de la Roma.

"Au fost anumite discutii, dar se pare ca nu a fost sa fie si sunt in continuare jucatorul lui Tottenham. Mi-as fi dorit sa joc mai mult. Aici mi-e un pic mai greu de a evolua. Asta era principalul obiectiv, sa ajung undeva unde sa o iau de la inceput si sa demonstrez ca pot sa joc.

Nu trec printr-un moment extraordinar in cariera mea. Dar in continuare muncesc foarte mult la antrenamente, sunt acelasi jucator serios si incerc sa intru in echipa, sa joc cat se poate de mult. Nu mi-e usor, dar daca ma antrenez, vin si rezultatele", a declarat Chiriches la DolceSport.

Fostul jucator al Stelei a explicat apoi de ce ii este greu sa redevina titular la Tottenham.

"Inceputul de sezon l-am pierdut pentru ca am avut problema la spate. Apoi mi-a fost putin greu sa revin la forma fizica optima. Am evoluat in doua meciuri si nu am facut-o foarte bine. Asta a contat foarte mult. La un club mare e foarte greu sa ti se dea timp. Se incearca sa se creeze un cuplu de fundasi centrali. S-a creat acest cuplu si cred ca e mai greu sa intri. Dar nu cedez.

Antrenorul mi-a spus ca e multumit de mine si isi doreste sa continui. Eu mi-am spus dorinta de a evolua mai mult. El mi-a spus ca e un sezon lung si vor veni meciuri in care voi evolua. Cred ca, daca clubul nu a fost de acord cu transferul meu, isi doreste sa evoluez in continuare", a mai precizat acesta.

Chiriches a recunoscut si ca nu se simte foarte bine in banda dreapta, unde a fost utilizat in ultima vreme, insa a incercat sa isi faca treaba cum a putut mai bine.

"Nu ma simt foarte confortabil pe partea dreapta. Daca echipa a avut nevoie de mine, am incercat sa fac fata", a incheiat Chiriches.

In varsta de 25 de ani, Vlad Chiriches a fost aproape de un transfer la AS Roma in aceasta iarna.

Italienii ar fi vrut sa il imprumute pana la finalul sezonului, cand urma sa se discute transferul sau definitiv.

Tottenham nu a fost de acord cu mutarea si, potrivit unor informatii din presa britanica, londonezii pregatesc un nou contract pentru fotbalistul roman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Chiriches transfer Roma, #Chiriches Roma Tottenham, #Chiriches transfer Tottenham , #Tottenham