Candidati nenominalizati pentru functia de subprefect

   

Organizatia judeteana a PSD Tulcea are patru candidati pentru functia de subprefect al judetului, insa acestia raman nenominalizati pana la inceputul saptamanii viitoare. "Avem patru candidati pentru cea de-a doua functie de subprefect al judetului, insa numele acestora nu vor fi facute publice, deocamdata.

Vrem sa alegem varianta cea mai buna pentru judet, insa nu este o decizie usoara, ci una importanta, atat pentru organizatia noastra, cat si pentru judet", a declarat liderul social-democratilor tulceni, Vlad Manastireanu. El a mai spus ca si persoanele propuse de membrii Biroului Permanent al organizatiei pentru cele 23 din circa 40 de functii de conducere ale serviciilor deconcentrate din judet vor fi facute anuntate in perioada urmatoare.

In timpul ultimei sedinte a Biroului Permanent al PSD a fost desemnata si echipa tehnica pentru alegerile europarlamentare, conducerea organizatiei exprimandu-si dorinta ca la turul de scrutin de la 7 iunie candidatii social-democrati sa obtina cu cel putin trei procente mai mult decat la alegerile parlamentare de la finele anului trecut, atunci cand a reunit 24% din voturile alegatorilor.

Amintim ca Ion Vargau, propunerea organizatiei PSD pentru una din cele doua functii de subprefect al judetului, a fost investit in functie la inceputul acestei saptamani, el inlocuindu-l pe Chirica Lefter, propus de organizatia judeteana a PNL. Cea de-a doua functie de subprefect al judetului este ocupata de peste cinci ani de Corvin Bangu, inalt functionar public neinregimentat politic.
Sambata, 28 Martie 2009, ora 00:20
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
PREMIERUL ORBAN, VIZITA DE LUCRU IN JUDEEsUL TULCEA
Premierul Ludovic Orban efectueaza astazi o vizita in judetul Tulcea, impreuna cu ministrul ...
"ORBAN SE POZEAZA CU PROIECTELE PSD DIN JUDEEsUL TULCEA, IN LIPSA UNOR REALIZARI LIBERALE "
Vizita la Tulcea a premierului Ludovic Orban a fost catalogata de deputatul PSD Tulcea Anisoara Radu ...
Startul reabilitarii falezei, intarziat de probleme birocratice
"Am spus ca vom incepe lucrarile de modernizare a portului si falezei din muncipiu la data de 1 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor