PSD - nemultumit de campania din municipiu

   

Presedintele organizatiei judetene a PSD Tulcea, Vlad Manastireanu, este nemultumit de faptul ca pana in prezent nu a primit niciun raspuns de la autoritati privind incidentele din campania electorala desfasurata pana in prezent.

'Regretam ca doi activisti ai PSD au fost agresati in timp ce participau la actiuni de campanie iar autoritatile locale nu au dat niciun raspuns.

De altfel, pana acum nu am primit niciun raspuns din partea autoritatilor si institutiilor carora ne-am adresat cu privire la incidentele neplacute petrecute in campania electorala si ma refer aici si la vandalizarea panourilor publicitare, precum si la distrugerea cortului PSD amplasat langa Sala Polivalenta' - a declarat liderul social-democratilor tulceni, Vlad Manastireanu.

El a spus ca in timpul campaniei electorale nu s-au sesizat probleme deosebite decat in municipiul Tulcea, probleme care exista in continuare. 'Singurele probleme pe care le-am avut au fost semnalate in municipiu si le avem in continuare.

Autoritatile municipale nu elibereaza toate certificatele si autorizatiile solicitate de noi, facand exces de zel cand este vorba de PSD' - a sustinut presedintele organizatiei PSD. Potrivit acestuia, liderul PSD si candidatul acestui partid la functia de presedinte al Romaniei, Mircea Geoana, este asteptat sambata, 14 noiembrie, orasul tulcean Macin, unde ar urma sa aiba o intalnire cu angajatii unei societati comerciale si sa participe la un miting electoral.
Vineri, 13 Noiembrie 2009, ora 16:00
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
PREMIERUL ORBAN, VIZITA DE LUCRU IN JUDEEsUL TULCEA
Premierul Ludovic Orban efectueaza astazi o vizita in judetul Tulcea, impreuna cu ministrul ...
"ORBAN SE POZEAZA CU PROIECTELE PSD DIN JUDEEsUL TULCEA, IN LIPSA UNOR REALIZARI LIBERALE "
Vizita la Tulcea a premierului Ludovic Orban a fost catalogata de deputatul PSD Tulcea Anisoara Radu ...
Startul reabilitarii falezei, intarziat de probleme birocratice
"Am spus ca vom incepe lucrarile de modernizare a portului si falezei din muncipiu la data de 1 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor