Vlad Voiculescu: "Vaccinarea a plecat cu şireturile legate de esenţiali şi s-a înecat în campania internă a lui Cîţu în PNL"

Luni, 26 Iulie 2021, ora 15:20
4040 citiri
Vlad Voiculescu: "Vaccinarea a plecat cu şireturile legate de esenţiali şi s-a înecat în campania internă a lui Cîţu în PNL"
Voiculescu crede că ”nota de plată pentru politizarea şi militarizarea vaccinării va veni însă abia mai târziu" FOTO Facebook/ Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că trebuie intensificată campania de vaccinare, altfel se va dovedi că toate eforturile au fost inutile.

”Campania de vaccinare care a plecat cu şireturile legate de esenţiali şi s-a înecat mai apoi în campania internă a lui Cîţu în PNL, trebuie să schimbe urgent viteza”, afirmă Voiculescu, anunţând că, duminică, media a fost de 14 persoane vaccinate în fiecare centru.

«Campania de vaccinare este un succes» - de câte ori l-aţi auzit pe domnul Cîţu spunând asta la fiecare ieşire publică de până acum câteva luni? În ultima vreme nu l-aţi mai auzit, aşa-i? «Succesul» campaniei de vaccinare a însemnat ieri, de pildă, o medie de cca. 14 vaccinări pe fiecare centru de vaccinare. Dacă ne uităm doar la cei care acum au venit pentru prima doză de vaccinare, suntem la vreo 8-9. Restul au venit pentru rapel (…) Cei mai antreprenori dintre voi probabil că vă gândiţi deja la costuri. Sunt enorme (zeci sau sute de euro per vaccinare) dar nenorocirea e că sunt degeaba”, a scris, luni, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Acesta susţine că ”nota de plată pentru politizarea şi militarizarea vaccinării va veni însă abia mai târziu, în vieți omenești și în restricții care altfel nu ar fi fost necesare”.

”Campania de vaccinare care a plecat cu şireturile legate de esenţiali şi s-a înecat mai apoi în campania internă a lui Cîţu în PNL, trebuie să schimbe urgent viteza. O poate face la nivel naţional doar prin implicarea bisericilor, a primarilor și a școlilor”, a mai afirmat Vlad Voiculescu.

#Vlad Voiculescu, #campanie vaccinare Romania, #Florin Citu, #PNL , #stiri Vlad Voiculescu