Vlad Voiculescu, despre scandalul votului pentru Florin Iordache: Suntem supusi unui atac concertat, bine gandit. Coruptia si hotia n-au culoare politica

Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 19:38
4908 citiri
Vlad Voiculescu, despre scandalul votului pentru Florin Iordache: Suntem supusi unui atac concertat, bine gandit. Coruptia si hotia n-au culoare politica
Vlad Voiculescu/Facebook

Vlad Voiculescu, unul din liderii USR-PLUS, este de parere ca acuzatiile cum ca parlamentarii USR ar fi votat pentru numirea lui Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ fac parte dintr-un atac concertat, menit sa dezbine atat partidul din care face parte cat si sa descurajeze electoratul sau.

"ASISTAM LA UN ATAC REVOLTATOR SI RIDICOL! Cunoscand spiritul USR, unde se discuta extrem de public absolut orice (chiar si cand, poate, n-ar fi cazul daca e sa mergem "by the book"), sa crezi ca poate cineva, oricine, sa le ceara parlamentarilor partidului sa voteze cu Iordache #AltaIntrebare fara sa declanseze un scandal public imens.... inseamna c-ai aterizat in Romania de pe alta planeta de mai putin de 24 de ore.

Campania de manipulare si dezinformare oribila declansata azi, din nou, impotriva USR-PLUS nu e decat inca o dovada ca avem nevoie de #UNITATE. Suntem supusi unui atac concertat, bine gandit, menit sa ne dezbine pe noi intre noi si pe noi versus cei care ne sustin (stiind fiind ca avem un electorat cu standarde ridicate, sensibil la orice turbulenta).

Cei care au gandit inscenarea din Parlament de ieri si care azi "rostogolesc" (am zis bine, baieti, asa se zice?) aceasta strategie mizera pusa in practica, ironic si trist, fix in ziua in care inregistram un record absolut de cazuri COVID-19, arata cat de lipsita de scrupule din partea unora e aceasta lupta. Si care le sunt "prioritatile": calca si pe cadavre, daca trebuie (si nu e chiar o figura de stil, in context...).

Coruptia si hotia n-au culoare politica. Coruptii si hotii sunt ca (fara virgula) cameleonii: isi aleg orice culoare e cazul pentru a-si servi cauza, a-si mentine avantajele si a-si hrani "sistemul" clientelar (in afara caruia, pur si simplu, ei nu ar mai exista). Daca e cazul, se vopesc in rosu, in galben, uneori chiar si in albastru-orange (mai avem si noi uscaturile noastre, ici-colo, dar le identificam si "extirpam" cat mai rapid, respectand principiile democratice).

Pentru toti astia, un mesaj: suntem destui oameni buni si corecti, tot mai multi. Si venim dupa voi, baieti (si fete). Vot cu vot, strada cu strada, oras cu oras, institutie cu institutie. Venim! Si-o sa va trimitem frumusel, rand pe rand, acolo unde va e locul: pe unii acasa (ca un job onest nu sunteti in stare sa aveti si nici antreprenori cinstiti n-aveti sanse sa deveniti, peste noapte), pe altii in Justitie.

Pentru toti oamenii buni, onesti, indiferent de partid sau de optiuni politice, am alt mesaj: nu va pierdeti speranta. Lupta nu s-a terminat. De fapt, abia incepe cu adevarat...", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Deputatul liberal Florin Roman a precizat, intr-un mesaj postat miercuri pe pagina sa de Facebook, ca votul pentru numirea fostului deputat PSD, Florin Iordache, in fruntea Consiliului Legislativ, a scos la iveala "blatul" dintre USR si PSD, subliniind ca USR isi doreste o guvernare alaturi de social-democrati.

Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Analiză: PMP are un partaj nerezolvat în justiție. În același timp, primarii USR sunt hărțuiți iar puterea (PSD+PNL) e nemulțumită de potențialul de creștere al Alianței Dreapta...
Rareș Bogdan, ironii despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu. „Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu să-l întreb dacă candidează. Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”
Rareș Bogdan, ironii despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu. „Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu să-l întreb dacă candidează. Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a dat de înțeles, luni, 18 martie, într-o declarație de presă, că nu-l cunoaște pe medicul Cătălin Cîrstoiu, cel care este vehiculat pe surse...
#Vlad Voiculescu, #politica, #florin iordache, #USR, #PNL, #PSD , #stiri Vlad Voiculescu