Vlad Voiculescu si Octavian Berceanu, candidati la presedintia USR PLUS Bucuresti

Marti, 22 Iunie 2021, ora 18:04
3039 citiri
Vlad Voiculescu si Octavian Berceanu, candidati la presedintia USR PLUS Bucuresti
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii FOTO Hepta

Copresedintele USR PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu si seful Garzii Nationale de Mediu, Octavian Berceanu, si-au anuntat pana in prezent intentia de a candida pentru conducerea USR PLUS Bucuresti.

Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, a declarat pentru Agerpres ca isi va depune candidatura, termenul de inscriere fiind miercuri, la ora 15.00.

De asemenea, Octavian Berceanu a transmis ca va participa la alegerile interne USRPLUS pentru pozitia de presedinte al Biroului Municipal.

"Candidez pentru presedintia Biroului Municipal Bucuresti cu energia si intelepciunea cu care transform, din 'Cenusareasa' in 'Printesa', una dintre cele mai importante institutii ale statului. Am ajuns sa livrez speranta, energie si bucurie in vietile noastre, pentru ca exista cativa oameni politici care si-au asumat ca pot, ca voi reusi si au castigat. Ofer mai mult decat rezultate cuantificabile, mai mult decat un aer respirabil si o tara mai curata", a scris acesta, pe Facebook.

Potrivit lui Vlad Voiculescu, alegerile se vor desfasura pe parcursul a trei zile: sambata, duminica si luni. Membrii USR PLUS Bucuresti isi vor putea exprima, in mod fizic, la sediul formatiunii, optiunile privind functia de presedinte, componenta Biroului Municipal, comisia de cenzori si comisia de arbitraj.

Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
”Planul Simion” stârnește tot mai multe controverse în spațiul public, după apariția imaginilor cu zeci de persoane care stau la coadă să semneze contracte pentru case ieftine și...
Dan Barna a fost ales vicepreședintele grupului Renew din Parlamentul European. Poziția dobândită de Vlad Voiculescu
Dan Barna a fost ales vicepreședintele grupului Renew din Parlamentul European. Poziția dobândită de Vlad Voiculescu
USR a anunțat marți, 23 iulie, că Dan Barna a fost ales ca vicepreședinte al grupului Renew din Parlamentul European. Partidul a detaliat și domeniile în care Barna și europarlamentarul USR...
#Vlad Voiculescu, #usrplus, #alegeri , #stiri Vlad Voiculescu
  1. Purtătorul de cuvânt al PNL: „George Simion și AUR nu vor da nici apartamente, nici credite ieftine. O schemă frauduloasă”
  2. Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
  3. Reacția lui Iohannis când, în timpul unui discurs, a sunat un telefon în sală: ”Complicat, domnule ambasador...” VIDEO
  4. România, pe ultimul loc în Europa cu privire la egalitatea de gen în politică. Câte femei au ajuns primari sau consilieri locali
  5. Klaus Iohannis redeschide problema Schengen: „Ridicarea controalelor și la frontierele terestre rămâne un obiectiv prioritar”
  6. „Planul Simion”, ținta ironiilor și criticilor. „Se pare că nu sunt aşa de mulţi români prostiţi de aurarul netot”
  7. Klaus Iohannis, previziuni pentru România: „Poate deveni un adevărat furnizor de securitate energetică în Europa Centrală şi de Sud-Est”
  8. ”Politica pentru proști”. Cum comentează un profesor cozile de la sediile AUR, după promisiunile gogonate ale lui George Simion
  9. ”Una din cele mai mari escrocherii din ultimul deceniu”. Lider PNL, atac la Planul Simion
  10. Dezinformare marca Diana Șoșoacă cu privire la moartea unui copil în protestele de la Leeds