Vlad Voiculescu si Octavian Berceanu, candidati la presedintia USR PLUS Bucuresti

Marti, 22 Iunie 2021, ora 18:04
2888 citiri
Vlad Voiculescu si Octavian Berceanu, candidati la presedintia USR PLUS Bucuresti
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii FOTO Hepta

Copresedintele USR PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu si seful Garzii Nationale de Mediu, Octavian Berceanu, si-au anuntat pana in prezent intentia de a candida pentru conducerea USR PLUS Bucuresti.

Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, a declarat pentru Agerpres ca isi va depune candidatura, termenul de inscriere fiind miercuri, la ora 15.00.

De asemenea, Octavian Berceanu a transmis ca va participa la alegerile interne USRPLUS pentru pozitia de presedinte al Biroului Municipal.

"Candidez pentru presedintia Biroului Municipal Bucuresti cu energia si intelepciunea cu care transform, din 'Cenusareasa' in 'Printesa', una dintre cele mai importante institutii ale statului. Am ajuns sa livrez speranta, energie si bucurie in vietile noastre, pentru ca exista cativa oameni politici care si-au asumat ca pot, ca voi reusi si au castigat. Ofer mai mult decat rezultate cuantificabile, mai mult decat un aer respirabil si o tara mai curata", a scris acesta, pe Facebook.

Potrivit lui Vlad Voiculescu, alegerile se vor desfasura pe parcursul a trei zile: sambata, duminica si luni. Membrii USR PLUS Bucuresti isi vor putea exprima, in mod fizic, la sediul formatiunii, optiunile privind functia de presedinte, componenta Biroului Municipal, comisia de cenzori si comisia de arbitraj.

#Vlad Voiculescu, #usrplus, #alegeri , #stiri Vlad Voiculescu