”Rusia lui Putin sfârșește sub ochii noștri, în schimb se formează ceva necunoscut și teribil”. Analiza necruțătoare a unui miliardar ruso-israelian

Joi, 13 Octombrie 2022, ora 08:02
17741 citiri
”Rusia lui Putin sfârșește sub ochii noștri, în schimb se formează ceva necunoscut și teribil”. Analiza necruțătoare a unui miliardar ruso-israelian
Putin și-a condamnat propriul regim la distrugere FOTO Twitter

Puterea în Federația Rusă este pe cale să fie preluată de oameni mai răi decât dictatorul Vladimir Putin și anturajul său corupt, a avertizat miliardarul ruso-israelian Leonid Nevzlin.

Declanșând un război împotriva Ucrainei, Putin și-a condamnat propriul regim la distrugere. Și nimic bun nu poate veni după el. O prognoză pesimistă pentru Federația Rusă a fost făcută de omul de afaceri ruso-israelian, fost proprietar al gigantului petrolier Yukos, Leonid Nevzlin pe blogul său de pe Telegram.

„Războiul cu Ucraina a devenit verdictul Rusiei lui Putin. Se termină chiar în fața ochilor noștri și, în același mod, ceva necunoscut se formează. Este clar că aceasta nu este deloc „frumoasa Rusie a viitorului", a scris Nevzlin.

El și-a amintit că timp de 20 de ani la putere, Putin a jefuit cu lăcomie Rusia cu prietenii săi. Viața elitei conducătoare în ansamblu a fost minunată, dar la un moment dat și-au „pierdut țărmurile”.

Dictatorul dorea să devină „colecționar de pământuri rusești”. A făcut o greșeală fatală, a declanșat un război sângeros împotriva unei țări vecine. Acesta a fost începutul sfârșitului. Războiul a schimbat alinierea la Kremlin. În timp ce anturajul dictatorului era în stare de șoc, personaje foarte neplăcute au scăpat în cercurile puterii.

Vorbim despre liderul cecen, Ramzan Kadîrov și liderul PMC Wagner, Evgheni Prigojin, cu armatele lor personale și alții.

„Putin i-a ținut multă vreme pe acești băieți în curtea din spate, instruindu-i să facă treabă murdară. Dar a venit ceasul când toată munca lui Putin a devenit murdară. Nu a mai rămas altceva... Atunci au venit băieții din curte în prim-plan. Da, au devenit atât de îndrăzneţi încât au început să lovească încet primul rând ”, a spus Nevzlin.

Noii lideri brutali și îndrăzneți, cu ura lor ostentativă față de Occident și de lumea civilizată în general, par să-i atragă atât pe ruși, cât și pe Putin. Acesta din urmă se bazează sincer pe aceste personaje. Astfel de procese nu sunt de bun augur pentru Rusia, a dat asigurări omul de afaceri.

Puterea în Federația Rusă este pe cale să fie preluată de naziști. De asemenea, va fi dificil pentru țările care au ”norocul” să se afle în vecinătatea Federației Ruse. În plus, a avertizat Nevzlin, urmează o redistribuire grandioasă a proprietății în Rusia. Elitele vor trebui să-și transfere averea noilor lideri ai țării. Cât despre Putin, acești tipi brutali îl vor ține pe tron ​​atâta timp cât le va fi benefic.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Un deficit tot mai mare – TradeVille
Un deficit tot mai mare – TradeVille
Piața Rezidențială Din București Îngrijorează Analiștii Piața construcțiilor rezidențiale din București a înregistrat un declin îngrijorător, de 41%, in primele doua luni ale anului,...
#Vladimir Putin, #sfarsit, #analiza, #miliardar, #rus, #israelian , #stiri Vladimir Putin