Ziare.com

Putin a vizitat un club de motociclisti "patrioti"

Marti, 07 Iulie 2009, ora 21:48

   

Putin a vizitat un club de motociclisti "patrioti"
Vladimir Putin a vizitat marti, dupa intalnirea cu Barack Obama, un club de motociclisti intitulat "Lupii Noptii", ce urmeaza sa plece in curand intr-o expeditie "patriotica" in Ucraina.

Putin a renuntat pentru aceasta ocazie la costumul si cravata severa, preferand o bluza neagra, mai apropiata de stilul asistentei, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile ruse, relateaza AFP.

El a fost primit de presedintele clubului, Aleksandr Zaldostanov, un barbat urias, cu barba si parul lung, cunoscut sub porecla "Chirurgul", care se pregatea sa dea semnalul plecarii intr-o calatorie de 1.500 de kilometri, insotit de sute de prieteni.

Ei vor merge la festivalul international al motociclistilor, care va avea loc in 10-11 iulie la Sevastopol, in sudul Ucrainei. Festivalul este dedicat anul acesta flotei ruse a Marii Negre, stationata in acest port, a explicat el.

"Chirurgul" a aratat pe harta intinerariul pe care il vor urma motociclistii pana in Crimeea, harta pe care premierul a fost invitat sa se semneze.

Putin, care nu evita sa apara in presa rusa in astfel de posturi, le-a oferit motociclistilor un drapel rus, care sa le aduca noroc.

Crimeea a fost alipita Ucrainei in 1954, dar este rusofona.

Portul ucrainean Sevastopol gazduieste pana in 2017 Flota rusa a Marii Negre, iar Rusia a sugerat ca vrea sa-si prelungeasca prezenta militara, desi Ucraina se opune categoric.

Sursa: rNews

Articol citit de 928 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor