Rusul care a oferit un milion de dolari pe capul lui Putin susține că știe cine-l ”va termina” pe liderul de la Kremlin

Vineri, 18 Martie 2022, ora 03:30
23571 citiri
Rusul care a oferit un milion de dolari pe capul lui Putin susține că știe cine-l ”va termina” pe liderul de la Kremlin
Oligarhii, precum Abramovic, îl părăsesc pe Putin, după invazia din Ucraina a Rusiei FOTO: Express

Alex Konanykhin a părăsit Rusia în 1992, iar șapte ani mai târziu a devenit primul cetățean rus căruia i s-a acordat azil politic în Statele Unite, în era post-sovietică.

El a anunțat că oferă un milion de dolari recompensă pentru arestarea lui Putin la începutul lunii martie 2022, iar acum spune că liderul de la Kremlin a fost abandonat de către cei mai apropiați prieteni.

Motivele pentru care omul de afaceri a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că oferă un premiu colosal pe capul lui Putin, au fost că nu vrea să fie ”confundat cu majoritatea rușilor care l-au susținut activ sau sunt complici prin tăcere la războiul lui Putin împotriva Ucrainei”, potrivit Express.

Fugarul rus avertizează de mulți ani asupra pericolelor legate de regimul lui Putin și în 2014 el a inițiat o petiție prin care cerea Casei Albe să desemneze Rusia ca ”un stat sponsor al terorismului”.

Konanykhin susține că Putin a fost abandonat chiar și de cei mai apropiați aliați ai săi din Rusia. El a dat exemplul oligarhului Roman Abramovic, despre care spune că s-ar fi zvonit că ar fi ”principalul om cu bani al lui Putin”.

Un general american recomandă trecerea la planul B de contracarare a lui Putin: ”Destul, până aici”

Omul de afaceri crede că are loc o schimbare a comportamentului oligarhilor ruși față de Putin, adăugând că ”o astfel de revoltă ar fi fost de neconceput cu doar câteva săptămâni în urmă”.

Konanykhin a spus că Abramovic și alți oligarhi ruși l-au susținut pe Putin, ”nu pentru că l-ar fi iubit în mod personal, ci pentru că era bun pentru afaceri”.

Dezertorul rus a afirmat că este pentru prima dată când Occidentul impune ”sancțiuni reale” Rusiei, care i-au forțat pe mulți oligarhi să aleagă dacă vor sau nu ”să rămână aliați cu Putin”.

Avertisment al Rusiei către Occident: A dezvăluit racheta nucleară Zircon ce ar putea lovi Londra în câteva minute VIDEO

Acum, oligarhii ”zboară din țară pentru a-și ascunde averile sau lichida afacerile”. Konanykhin a spus că dacă mulți oligarhi și-ar vedea de drumul lor și s-ar desprinde de liderul de la Kremlin, atunci Putin ”ar fi terminat”. ”Dacă Putin este înstrăinat de grupurile sale de sprijin, atunci el s-ar trezi total neputincios”.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. Polonia, Ungaria, Slovacia și România sunt amenințate
Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. Polonia, Ungaria, Slovacia și România sunt amenințate
Actuala dezbatere americană privind acordarea de asistență militară suplimentară Ucrainei se bazează în parte pe presupunerea că războiul va rămâne în impas, indiferent de acțiunile...
Un psiholog rus dezvăluie gândirea lui Putin: Secretul din mintea președintelui
Un psiholog rus dezvăluie gândirea lui Putin: Secretul din mintea președintelui
Războiul provocat de Moscova în Ucraina a creat o psihoză eronată în rândul populației ruse, alimentată de ”percepția” deformată din capul liderului de la Kremlin. Un psiholog rus a...
#Vladimir Putin, #Vladimir Putin presedinte Rusia, #oligarhi rusi, #Roman Abramovic, #Putin razboi Ucraina, #Rusia Ucraina razboi , #stiri Vladimir Putin
Comentarii