Un fost comandant al trupelor britanice: ”Nu excludeți uciderea lui Putin, la fel ca a lui Bin Laden și Abu Bakr Al Baghdadi”

Miercuri, 16 Martie 2022, ora 00:07
11238 citiri
Un fost comandant al trupelor britanice: ”Nu excludeți uciderea lui Putin, la fel ca a lui Bin Laden și Abu Bakr Al Baghdadi”
Vladimir Putin este considerat o amenințare pentru lume, spune Richard Kemp, ofițer britanic FOTO: Insider

Războiul declanșat de către Vladimir Putin în Ucraina continuă de 20 de zile, iar sancțiunile luate de Occident nu au reușit să oprească conflagrația. În acest context, un fost comandant al forțelor britanice din Afganistan, colonelul Richard Kemp a declarat că ”NATO nu ar trebuie să excludă uciderea liderului de la Kremlin, care reprezintă o amenințare permanentă și mortală”, precum bin Laden, Abu Bakr al Baghdadi și Qasem Soliemani.

”Cel mai bun lucru ar fi să-l vedem pe Putin destituit, arestat și judecat, fie în Rusia, fie de Curtea Penală Internațională. Dar este foarte puțin probabil ca aceste opțiuni să se întâmple vreodată”, a spus Richard Kemp, ofițer retras din armata britanică, în vârstă de 62 de ani, care a activat în operațiuni din Golf, Iraq, Bosnia și Afganistan, potrivit Mirror.

Fostul comandant al trupelor britanice a spus că, deși un asasinat ar putea fi inacceptabil pentru mulți oameni, poate fi, de asemenea, singura modalitate de a pune capăt războiului și de a preveni conflicte viitoare.

”Dacă ar fi vorba de un asasinat, ar putea fi neplăcut pentru mulți, dar viața lui nu are o valoare mai mare decât viețile a mii de oameni, pe care i-a ucis deja în Ucraina și în alte părți și s-ar putea să mai ucidă în viitor.

El este ”Comandantul suprem” al forțelor ruse, care a ordonat un război ilegitim de agresiune și este o țintă legitimă. Guvernul nostru a plănuit asasinarea lui Adolf Hitler, în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Cum poate fi înlăturat Putin de la putere? Trei nume care îl pot înlocui la Kremlin VIDEO

Dacă el ar fi fost îndepărtat la sfârșitul anilor ’30, nu am fi suferit un conflict în care au fost uciși 70 de milioane de oameni”, a spus Richard Kemp (foto mai jos).

Ofițerul îl compară pe Vladimir Putin cu teroriști care au înspăimântat lumea, precum Osama Bin Laden, șeful Al Qaeda și Abu Bakr al Baghdadi, conducătorul ISIS.

Amenințarea nucleară a lui Putin are un răspuns ferm din partea SUA: Scenariu pregătit de comandantul american al STRATCOM VIDEO

”Osama Bin Laden, Abu Bakr Al Baghdadi, șeful Statului Islamic și comandantul Gărzilor Revoluționare din Iran, Qasem Soliemani au reprezentat toți amenințări directe pentru Occident.

Toți au fost uciși pentru a contracara aceste amenințări. Putin reprezintă o amenințare permanentă și mortală, care va rămâne cât timp se află la putere. Prioritatea noastră ar trebuie să fie să ajutăm să-l îndepărtăm. Dacă se exercită suficientă presiune asupra oligarhilor lui Putin, aceasta ar putea conduce la o lovitură de palat”, a concluzionat colonelul britanic.

O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir Putin și de ministrul apărării Serghei Șoigu....
Rusia anunță o creștere economică peste așteptări, în timp ce un raport din SUA prevestește ”destrămarea” finanțelor în viitorul apropiat
Rusia anunță o creștere economică peste așteptări, în timp ce un raport din SUA prevestește ”destrămarea” finanțelor în viitorul apropiat
Deși se așteaptă la o scădere a valorii rublei și la reducerea excedentului de cont curent, Ministerul rus al Economiei se așteaptă la o creștere economică de 2,8%, cu 0,5% peste prognoza...
#Vladimir Putin, #complot rusia, #ofiter, #britanic, #razboi Rusia Ucraina, #Ucraina Rusia razboi, #Putin razboi Ucraina , #stiri Vladimir Putin