Ziare.com
Vladimir Putin

Ce parere aveti de Vladimir Putin?

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Data nasterii:  7 octombrie 1952

Cariera:  - presedinte al Rusiei (2000-2008)

Evenimente importante:  - in 2007 este numit Omul Anului de revista Time

 
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

de unul ca el avem si noi nevoie

Este omul care a lipsit Rusiei si lumii intregi , si care stie sa puna frau flagelului criminal anglo-american si teroristilor sustinuti de puteri ascunse , cinste lui si poporului Rus , de unul ca el avem si noi nevoie , la noi coruptia si incompetenta celor care ne conduc ne vor umili in fata lumii intregi .............

 

Foarte tare

Este preferatul meu. E ca un original, cat timp presedintele nostru pare o copie ieftina de la Europa.
E cel mai tare, poate il putem ruga in genunchi sa se mute la noi si sa il punem presedinte si prim ministru pe viata. Plus ca arata si foarte bine.

 

Apreciere

1. A reusit sa aduca rusia pe prim planul politici mondiale, si aceasta dupa guvernarea confuza si contradictorie a lui elsin. 2. Poate mai important decat pct. 1, in opinia mea este ca pe plan intern a instaurat o democratie specifica, si a reusit pacificarea, fara mari excese, a republicilor componente ale rusiei din zona caucazului. 3. Pe plan exclusiv personal, consider ca este autentic, nu de putine ori un contramodel. 4. Nimic despre coruptie, priviind pe domnia sa, scandaluriile in care a fost pomenit sau dovedit in timp, facaturii ale pseudogazetariilor. Succes in continuare ptr. rusia si pe plan familiar numai bucurii si sanatate. Toate cele de bine, cornel.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor