Concluzia amară trasă de fiica lui Vladimir Putin în legătură cu tinerii din Rusia

Sambata, 25 Martie 2023, ora 19:31
11320 citiri
Concluzia amară trasă de fiica lui Vladimir Putin în legătură cu tinerii din Rusia
Katerina, fiica lui Vladimir Putin

Katerina Tihonova (36 de ani), una dintre fiicele lui Vladimir Putin, a coordonat o cercetare pe rețelele sociale în rândul a 70 de milioane de ruși cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani și a concluzionat că nu sunt suficient de loiali față de tatăl ei.

Fostă dansatoare, Katerina Tihonova conduce în prezent Institutul Innopraktika din Moscova, ale cărui cercetări arată că tinerii din Rusia nu sunt de acord cu politicile impuse de Vladimir Putin, inclusiv cu războiul din Ucraina.

Cercetătorii coordonați de fiica lui Putin au descoperit că „patriotismul” lipsește în mod clar din mentalitatea unei generații care a fost grav afectată de numărul mare de decese de pe frontul din Ucraina.

Tihonova este a doua fiică a lui Putin cu fosta soție și fosta primă doamnă Liudmila. Ea este, de asemenea, director adjunct al Institutului de Cercetare Matematică la Universitatea de Stat din Moscova.

Primul ei soț a fost cel mai tânăr miliardar al Rusiei, Kiril Shamalov, în vârstă de 41 de ani, fiul unui bancher apropiat al lui Putin, Nikolai Shamalov.

Actualul ei partener de viață este Igor Zelenski, 53 de ani, fost șef al Baletului de Stat Bavarez, fără nicio legătură cu președintele ucrainean.

#Vladimir Putin, #Rusia, #fiica, #concluzie , #Razboi Ucraina