Vladimir Putin si-a ales premierul - afla cine este

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 00:16
6641 citiri
Vladimir Putin si-a ales premierul - afla cine este
Foto: Novinite

Intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii politice din Rusia din ultimul timp, viitorul presedinte al Rusiei si actualul premier l-a nominalizat pe actualul presedinte al Rusiei pentru functia de viitor premier.

Vladimir Putin a confirmat, joi, ca va face schimb de functii cu presedintele Dmitri Medvedev, in cazul in care votantii sustin partidul Rusia Unita si candidatura sa la viitoarele alegeri.

Potrivit Novinite, care citeaza RIA Novosti, Vladimir Putin a afirmat, in cadrul unei intalniri cu votantii rusi, ca actualul presedinte ii va fi premier, daca va ajunge din nou la Kremlin.

"Vreau sa subliniez ca, daca alegatorii vor avea incredere in noi pentru formarea noului guvern si ma vor vota drept presedintele lor, Dmitri Anatolievici Medvedev va fi, fara indoiala, capul Guvernului", a spus Putin.

Alegerile parlamentare sunt organizate la 4 decembrie, iar cele prezidentiale in martie anul viitor. Potrivit sondajelor, Rusia Unita continua sa se afle pe primul loc in preferintele rusilor.

Putin accepta "cu recunostinta" sa candideze la prezidentiale, in 2012

La sfarsitul saptamanii trecute, Vladimir Putin a declarat, la congresul partidului sau Rusia Unita, ca accepta "cu recunostinta" sa candideze la presedintia tarii in cadrul scrutinului din martie 2012.

"Ii sunt recunoscator lui Dmitri Anatolevici Medvedev, congresului Rusiei Unite, ca m-au desemnat si mi-a cerut sa candidez la postul de presedinte al Rusiei. Bineinteles ca accept cu recunostinta aceasta propunere. Multumesc", a spus Vladimir Putin.

Citește și:
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
George Simion, liderul AUR, a ajuns din nou în centrul atenției luni, 5 decembrie, după ce a dat buzna în Ministerul Energiei și a sabotat conferința de presă anunțată de Virgil Popescu....
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
În toiul votului pentru aderarea la Schengen, coaliția de guvernare este cuprinsă de noi tensiuni după ce ministrul Energiei a prezentat un OUG despre care opoziția a spus că ar fi o „taxă...