Fostul președinte al Rusiei amenință cu apocalipsa omenirii: ”E un joc de șah cu moartea!”

Duminica, 04 Septembrie 2022, ora 13:03
9471 citiri
Fostul președinte al Rusiei amenință cu apocalipsa omenirii: ”E un joc de șah cu moartea!”
Vladimir Putin și Dmitri Medvedev

Fost președinte al Rusiei în perioada 2008-2012, Dmitri Medvedev, a avut o nouă ieșire publică referitoare la conflictul mocnit dintre Rusia și țările occidentale.

Într-o postare pentru utilizatorii rețelei de socializare Telegram, cu ocazia înmormântării lui Mihail Gorbaciov, Medvedev s-a arătat deranjat de voința Occidentului de a vedea o Rusie distrusă

„Anglo-saxonii se culcă cu un gând secret, destrămarea statului nostru, gândindu-se la cum să ne fărâme în bucăți, să ne taie în bucăți mici.

Asemenea încercări sunt foarte periculoase și nu trebuie subestimate. Acei visători ignoră o simplă axiomă: o dezintegrare forțată a unei puteri nucleare este întotdeauna un joc de șah cu moartea, în care se știe exact când vine nota de plată: ziua apocalipsei pentru omenire”, a precizat Medvedev.

În prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Kremlinului, Medvedev a fost președinte al Rusiei între 2008 și 2012, în timp ce Vladimir Putin acționa ca prim-ministru, având numărul de mandate ca președinte limitat.

#Vladimir Putin, #Dmitri Medvedev, #moarte, #Apocalipsa, #sah , #Razboi Ucraina