SUA ironizează limuzina dată cadou de Putin liderului nord-coreean: ”Sper că a primit o garanţie extinsă din partea producătorului”
Vladimir Putin / stiri Vladimir Putin
Anunțul conform căruia președintele rus Vladimir Putin i-a dăruit liderului nord-coreean Kim Jong Un o limuzină de fabricaţie rusă a fost ironizat de SUA, relatează AFP. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a sugerat că mașina trebuie să fie de proastă calitate. ”Sper că Kim a primit o garanţie ...
Reacția ironică a lui Putin după ce Biden l-a numit ”ticălos dement: ”Demonstrează de ce Rusia îl preferă ca președinte al SUA”
Joi, 22 Februarie 2024, ora 21:41 - Reacția ironică a lui Putin după ce Biden l-a numit ”ticălos dement: ”Demonstrează de ce Rusia îl preferă ca președinte al SUA”
Vladimir Putin / stiri Vladimir Putin
Preşedintele rus Vladimir Putin a reacționat joi, 22 februarie, după ce omologul de la Casa Albă, Joe Biden, l-a numit ”ticălos nebun”. Liderul de la Kremlin a răspuns cu ironie,...
Putin a zburat la bordul unui bombardier nuclear modernizat. „A durat aproximativ 30 de minute” VIDEO
Joi, 22 Februarie 2024, ora 16:51 - Putin a zburat la bordul unui bombardier nuclear modernizat. „A durat aproximativ 30 de minute” VIDEO
Vladimir Putin / stiri Vladimir Putin
Vladimir Putin, președintele Rusiei a zburat joi, 22 februarie, la bordul unui bombardier strategic modernizat Tu-160M cu capacitate nucleară, într-o acţiune care probabil va fi interpretată...
Un laureat al premiului Nobel pentru pace afirmă că „Putin este deja un preşedinte ilegitim". „Frica se transformă mai devreme sau mai târziu în furie”
Joi, 22 Februarie 2024, ora 13:05 - Un laureat al premiului Nobel pentru pace afirmă că „Putin este deja un preşedinte ilegitim". „Frica se transformă mai devreme sau mai târziu în furie”
Vladimir Putin / stiri Vladimir Putin
Ian Racinski, directorul Memorial, organizaţie care a primit în 2022 premiul Nobel pentru Pace a declarat pentru EFE că liderul rus Vladimir Putin este deja un „preşedinte ilegitim",...
Cărţi de Wilde, Murakami și Dostoievski, retrase de la vânzare în Rusia din cauza legii care interzice „propaganda LGBT”
Joi, 22 Februarie 2024, ora 11:30 - Cărţi de Wilde, Murakami și Dostoievski, retrase de la vânzare în Rusia din cauza legii care interzice „propaganda LGBT”
Vladimir Putin / stiri Vladimir Putin
Cea mai mare bancă de stat din Rusia, care deține un centru comercial, a confirmat retragerea a peste 250 de titluri de cărți de la vânzare din toată țara, din cauza legii privind...

Despre Vladimir Putin

Vladimir Vladimirovici Putin este un politician rus, care in prezent ocupa pentru a treia oara functia de presedinte al Rusiei.

Nascut pe 7 octombrie 1952, la Leningrad (actualul St. Petersburg), Putin este casatorit cu Ludmila Putina din 1983 si are doua fiice: Ekaterina (n.1985) si Maria (n.1986).

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Data nasterii: 7 octombrie 1952

Cariera:  - presedinte al Rusiei (2000-2008)

Evenimente importante:  - in 2007 este numit Omul Anului de revista Time

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Vladimir Putin, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.