Ce le-a urat Vladimir Putin liderilor lumii

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 20:30
2831 citiri
Ce le-a urat Vladimir Putin liderilor lumii

Premierul rus Vladimir Putin, care va deveni, foarte probabil, presedinte in 2012, le-a transmis urari de Anul Nou presedintilor american si francez, Barack Obama si Nicolas Sarkozy, premierilor britanic si italian, David Cameron si Mario Monti, precum si cancelarului german Angela Merkel.

"In mesajul de felicitare adresat presedintelui Barack Obama, Vladimir Putin a constatat ca relatiile dintre Rusia si Statele Unite au primit un nou impuls in 2011 si ca cele doua tari au obtinut rezultate importante in diferite domenii, printre care a enumerat intrarea in vigoare a noului Tratat START si aderarea Rusiei la Organizatia Mondiala a Comertului", arata un comunicat al Guvernului rus.

Premierul rus a multumit presedintelui Nicolas Sarkozy pentru sustinerea sa constanta acordata relatiilor bilaterale. Putin s-a pronuntat, de asemenea, pentru intensificarea cooperarii ruso-franceze "in interesul stabilitatii si securitatii in Europa". Adresandu-se omologului francez, Francois Fillon, seful guvernului de la Moscova spera ca anul 2012 va fi marcat de consolidarea parteneriatului strategic ruso-francez si de intensificarea cooperarii bilaterale in politica, economie, stiinta, educatie, cultura si alte domenii.

In mesajul trimis sefului Consiliului italian, Mario Monti, premierul rus a subliniat rezultatele remarcabile ale parteneriatului dintre cele doua tari si a salutat succesul Anului crestin Rusia-Italia.

Lui David Cameron, Putin i-a urat sarbatori fericite si i-a spus ca spera in 2012 o cooperare Rusia-Marea Britanie care sa cunoasca o dezvoltarea dinamica in diverse domenii.

Cancelarului german Angela Merkel premierul rus i-a urat un an nou fericit si a evocat o serie de proiecte de anvergura realizate in 2011, intre care intrarea in functiune a gazoductului Nord Stream. Putin si-a exprimat certitudinea ca anul viitor va oferi posibilitati suplimentare de cooperare pentru cele doua tari.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Putin urari lideri, #Putin urari Obama Merkel Sarkozy, #Vladimir Putin urari 2012 , #premier Rusia