Putin si-a angajat fotograf mai sexy decat al lui Medvedev? (Galerie foto)

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 10:05
3063 citiri
Putin si-a angajat fotograf mai sexy decat al lui Medvedev? (Galerie foto)
Foto: The Daily Mail

Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, si premierul Vladimir Putin se bat in .... femei frumoase.

Saptamana trecuta, Kremlinul a prezentat presei noul fotograf personal al presedintelui. Katya Shtukina a facut parte din echipa cotidianului Izvestia si a acceptat oferta de slujba, urmand sa-l insoteasca peste tot pentru a-i face fotografii.

Este cunoscuta ca un profesionist adevarat, iar cel mai cunoscut blogger din Rusia, Rustem Adagamov, afirma despre Katya ca "este o persoana incredibil de draguta si calma, o femeie frumoasa si un profesionist adevarat", scrie The Daily Mail.

Potrivit unor surse apropiate Kremlinului, Medvedev i-ar fi inmanat personal aparatul Canon profesional cu care Katya va lucra.

Nici nu s-a uscat bine "cerneala" ziaristilor care au comentat in fel si chip numirea tinerei fotografe la Kremlin, ca Vladimir Putin, premierul Rusiei, a prezentat-o presei, la randul sau, pe Yana Lapikova, fosta Miss Moscova.

Desi operele sale profesionale nu sunt prea cunoscute in Rusia, Yana si-a castigat popularitate in randul "sexului tare" dupa ce a pozat in lenjerie intima. "Nu stiu de ce atata agitatie dar da, Yana Lapikova lucreaza cu noi", a spus secretarul de presa al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov.

"Nu ne intereseaza frumusetea fotografului, ci mai degraba profesionalismul", a adaugat oficialul rus. Pe de alta parte insa, acelasi blogger citat de Daily Mail afirma ca a intrebat prin lumea presei si nimeni nu a auzit, pana acum, de Yana Lapikova.

Yana afirma insa ca nu este prea incantata de participarea sa la concursul Miss Moscova. "A fost cea mai mare greseala din viata mea. Nu a meritat. Activitatea de fotograf este mult mai importanta pentru mine", s-a destainuit frumoasa bruneta. Yana Lapikova s-a mai aratat incantata ca va lucra pentru Vladimir Putin si a dezvaluit ca, pana acum, a lucrat pentru o agentie de presa ruseasca, fara sa precizeze insa care este aceasta.

Oricum, un apropiat al echipei prezidentiale nu s-a putut abtine sa nu comenteze: "Pana acum, nici o femeie nu a facut parte din echipele oficiale ale liderilor de la Moscova. Brusc, sunt doua, una mai frumoasa decat cealalta", a spus oficialul, sub acoperirea anonimatului.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Vladmir Putin fotograf, #fotograf Kremlin, #Dmitri Medvedev fotograf , #premier Rusia