Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

A fost gasita misterioasa fiica a lui Putin? Un critic al Kremlinului face dezvaluiri

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 09:45
12897 citiri
A fost gasita misterioasa fiica a lui Putin? Un critic al Kremlinului face dezvaluiri
Foto: Facebook/Moscow State University

O tanara despre care se crede ca este fiica presedintelui rus Vladimir Putin a fost numita intr-o functie administrativa la prestigioasa Universitate de Stat din Moscova (MGU), potrivit unui critic al Kremlinului, Alexei Navalni.

Identitatea celor doua fete ale lui Putin, Katerina si Maria, a fost invaluita in mister inca din prima zi in care tatal lor a devenit presedinte al Rusiei, relateaza Newsweek.

Fiica lui Vladimir Putin, identificata

Cele doua apar in fotografii din copilarie de acum 20 de ani, insa de atunci au disparut din spatiul public. In ianuarie, cunoscutul blogger rus Oleg Kashin a scris despre Katerina Vladimirovna Tikhonova, in varsta de 28 de ani, directoarea unei fundatii care a ajutat la extinderea Universitatii din Moscova, ca este fiica cea mica a liderului de la Kremlin, dupa ce postul rus RBC a prezentat un material despre proiectul MGU.

Desi RBC nu a legat in mod explicit numele femeii de Putin, Kashin s-a numarat printre cei care au facut imediat conexiunea, notand pe blogul sau ca "fiica lui Putin a fost gasita". Potrivit acestuia, Tikhonova este numele de fata al soacrei lui Putin, iar Katerina il foloseste ca pseudonim.

Misterioasele fiice ale lui Vladimir Putin

Acum, Alexei Navalni, cel mai proeminent critic al lui Putin care inca locuieste in Rusia, a relatat luni ca Tikhonova a fost numita in functia de adjunct al rectorului Universitatii de Stat din Moscova.

Reprezentantii institutiei nu au putut fi contactati pentru a comenta informatia, iar Newsweek nu a putut verifica din surse independente ca afirmatiile lui Navalni si Kashin sunt adevarate.

Putin a devenit bunic, dar in Rusia e secret de stat

Kremlinul a negat, insa, orice asociere. Purtatorul de cuvant al liderului rus, Dmitri Peskov, a declarat in ianuarie ca Putin nu o cunoaste pe Katerina Tikhonova. Peskov a fost intrebat daca fiica lui Putin lucreaza la MGU, acesta spunand ca nu stie si ca el are treaba cu presedintele, nu se preocupa de copiii sai.

Tikhonova ocupa mai multe functii in cadrul universitatii, posturi pe care in mod normal le obtin profesorii si decanii. Totodata, tanara conduce si fundatia institutiei de invatamant.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#fiica Putin, #fiica mica Putin, #fiica Putin gasita, #fiica Putin universitate , #presedinte Rusia