Elton John se teme ca Putin il va injecta cu poloniu

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 10:13
4673 citiri
Elton John se teme ca Putin il va injecta cu poloniu
Foto: Instagram/Elton John

Elton John, care a declarat saptamana trecuta ca il va intalni pe Putin indata ce agendele celor doi vor permite asta, el sustinand ca a fost sunat chiar de liderul de la Kremlin in acest sens, spune acum ca stie cum va pune problema astfel incat sa nu i se faca o injectie cu poloniu.

Motivul pentru care cei doi se vor intalni este o discutie pe tema minoritatilor sexuale si drepturilor lor, pe care Elton John le sustine si promoveaza. Legislatia ruseasca nu interzice discriminarea persoanelor gay, iar marsurile lor sunt interzise. "Nu-i voi spune 'Hei, Vladimir, trebuie sa schimbi asta'. (Daca voi proceda astfel - n. red.) mi se va administra o injectie cu poloniu si voi muri", a precizat artistul intr-un limbaj destul de colorat.

In 2006, Alexander Litvinenko, un cunoscut critic al lui Putin, a fost ucis cu o injectie cu poloniu, la Londra.

Intrebat in timpul unui discurs sustinut la Universitatea Oxford ce ii va spune liderului rus, Elton John a replicat: "Singura cale e dialogul. Nu sunt politician. Incerc sa ajut pe alte cai. Nu se va schimba peste noapte".

"Ii voi vorbi lui Putin despre ce inseamna sa fii gay. Am incercat din rasputeri sa fiu heterosexual, la fel ca aproape orice barbat homosexual din generatia mea", declara artistul, conform The Mirror.

"Daca a fi gay este o alegere, atunci cu greu ai gasi homosexuali... Tot ce pot sa-i spun lui Putin este opinia mea", mai afirma artistul.

"Probabil voi vorbi cu el despre muzica si sport si gradual sa ajung la subiect, dar nu-i voi spune 'Trebuie sa faci asta neaparat'. Nici macar nu-l cunosc (pe Vladimir Putin - n. red.), asa ca voi incepe prin a fi dragut. Ii voi spune: 'Cel mai mare compozitor clasic al vostru, Ceaikovski, era gay'".

Elton John, care a sustinut mai multe concerte in Rusia, fiind unul dintre primii artisti din Vest care a cantat la Moscova, sustine ca rusii nu l-au iubit mai putin dupa ce si-a recunoscut public orientarea sexuala.

Putin l-a sunat pe Elton John si, de data asta, nu a fost o farsa

Elton John incearca de ceva vreme sa-l intalneasca pe Vladimir Putin. Recent, acesta a fost victima unei farse a doi oameni de televiziune, care l-au sunat si s-au dat drept Vladimir Putin si translatorul sau. Fara a sti ca a fost victima unei farse, Elton John chiar a anuntat pe retelele de socializare ca a vorbit cu Putin la telefon.

L-a sunat de fapt Putin pe Elton John? Adevarul e mai stupid decat ai crede

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elton John intalnire Putin, #Elton John injectie poliniu, #Vladimir Putin injectie poloniu, #Putin Elton John homosexuali , #presedinte Rusia