Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

L-a sunat de fapt Putin pe Elton John? Adevarul e mai stupid decat ai crede

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 09:43
4154 citiri
L-a sunat de fapt Putin pe Elton John? Adevarul e mai stupid decat ai crede
Foto: Instagram/Elton John

Vestea ca Elton John a fost sunat de insusi Vladimir Putin, pentru a discuta despre drepturile minoritatii sexuale, data de artist pe o retea de socializare, a luat prin surprindere pe multa lume. Aceasta a fost negata de un purtator de cuvant al liderului de la Kremlin, asa ca fanii cantaretului n-au mai stiut ce sa creada. Iata ca adevarul a iesit in sfarsit la iveala.

E adevarat ca Elton John a primit un telefon si e adevarat ca la capatul firului se afla un Vladimir, insa nu presedintele Rusiei. In realitate, doi oameni de televiziune i-au facut o farsa artistului, care in mai multe randuri si-a exprimat dorinta de a avea o intrevedere cu presedintele rus.

Vladimir Krasnov si Alexei Stoliarov, gazdele unei emisiuni TV din Rusia, au facut echipa buna, reusind sa-l induca in eroare pe Elton John.

Vladimir Krasnov a fost cel care a jucat rolul lui Putin, in timp ce colegul sau, care are avantajul de a cunoaste bine limba engleza, a intrat in pielea purtatorului de cuvant, traducand replicile celor doi.

"Alexei cunoaste bine engleza, asa ca s-a prezentat ca fiind Dmitri Peskov (purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin - n. red.) si a tradus conversatia. Eu m-am dat drept Vladimir Putin", a declarat Krasnov, conform ContactMusic.

Cei doi au explicat si de ce au recurs la acest gest: "Credem ca Putin nu va vrea, cel putin nu in viitorul apropiat, sa il intalneasca pe Elton John sau sa il sune. Se pare insa ca Elton John astepta acel telefon, asa ca a crezut imediat in veridicitatea acestei convorbiri".

Pana la aceasta ora Elton John nu a comentat pe aceasta tema.

Luni, cantaretul britanic postase pe Instagram o fotografie cu Vladimir Putin, anuntand ca liderul de la Kremlin l-a sunat personal. A insotit fotografia de un comentariu: "Multumesc presedintelui Vladimir Putin pentru ca m-a contactat si am vorbit la telefon azi. Abia astept sa ne intalnim fata in fata pentru a discuta despre drepturile la egalitate ale comunitatii LGBT din Rusia".

De ce ii multumeste Elton John lui Vladimir Putin

Artistul dezvaluise intr-un interviu, in weekend, ca spera sa-l intalneasca pe liderul de la Kremlin, amintand ca a mai incercat sa faca posibila o astfel de intrevedere in 2014.

Purtatorul de cuvant al lui Putin a spus, marti, intr-o conferinta de presa: "Putin nu a avut vreo conversatie cu Elton John. In plus, nici nu am primit vreo cerere pentru vreo intrevedere".

Cine minte? Ce spune Kremlinul despre telefonul pe care Putin i l-ar fi dat lui Elton John

Oficialul a adaugat: "Presedintele a fost intotdeauna deschis legat de discutiile pe marginea drepturilor omului. Presedintele, sunt sigur, va fi gata sa-l intalneasca pe Elton John, daca va exista o astfel de cerere".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elton John telefon Putin, #Vladimir Putin sunat Elton John, #farsa Elton John telefon Putin, #Elton John pacalit telefon Putin , #presedinte Rusia
Comentarii
Poza cainele cu covrigi in coada
cainele cu covrigi in coada
rank 5