Ziare.com

ONG-urile cu finantare externa, "agenti ai strainatatii" in Rusia

de Anca Serghescu
Sambata, 21 Iulie 2012, ora 14:57

   

ONG-urile cu finantare externa, "agenti ai strainatatii" in Rusia
Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat sambata legea federala care forteaza organizatiile non-guvernamentale cu activitate politica, insa finantate din afara tarii, sa fie clasificate drept agenti ai strainatatii.

Legea este aspru criticata de organizatiile ruse pentru apararea drepturile omului, care sustin ca face parte dintr-o serie de legi sustinute de Kremlin, menite sa reduca la tacere Opozitia, relateaza Ria Novosti.

Conform noii legi, organizatiile non-guvernamentale trebuie sa publice un raport bianual al activitatii lor si sa fie supuse unui audit financiar. Nesupunerea poate duce la amenzi de cel putin 300.000 de ruble (9.200 de euro) si/sau inchisoare de pana la patru ani.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1222 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Democratie dirijata" in Rusia! Sa ne asteptam la imitatie si in

Romania?

 

Ong-urile

care militeaza pentru drepturile tiganilor( se stie ca acestia au numai drepturi,nu si indatoriri),ce sunt?Pregatesc terenul pentru crearea unui stat al acestora,prin preluarea unei bucati din Romania si o halca zdravana din nordul Bulgariei.

@Theofan

- pai "etnia discriminata pozitiv" a fost aliatu' de baza al comunistilor ! cineva a publicat o lista cu apartinatorii , care ne-au condus dupa '89 ! cu stima.

@Mutul

- viitoru' suna bine ! pe firu' rosu ! cu stima.

Udrea

e si ea pe lista,nu?Madalin Voicu asa zice:si nu l-as contrazice!

Și ?

Cind libertatea duce la trădarea intereselor unui popor,nu mă miră că unul ca Putin le cere să fie vizibili . Vinduți și *** sunt in fiecare nație de pe glob. Cu bani străini ,manipulatorii plătesc această gloată ca să decredibilizeze un guvern care a reușit să țină pe linia de plutire o Rusie sfirtecată in 90. Putin,este pe departe Conducătorul de Stat cel mai abil din ultimii 15 ani,de la schimbarea lui Elțin,el insuși un manipulat din exterior,ca și Gorbaciov. America nu a avut această șansă și se vede in ce probleme a băgat țara și lumea in general. Putin a reușit să ducă Rusia pe un făgaș ascendent,greu, dar realist ! Nu se va lăsa acum scuipat de ONG-uri plătite din afară !

 

@Moldoveanu

- "Cind libertatea duce la trădarea intereselor unui popor"
- popor = putin si ai lui !

pt generalii stele multe aramta ioc.....

tare Vladimir vamuieste tot in casa lui,nu potzi accepta sa vina un strain sa-tzi spuna ce sa faci impotriva voientzei tale.....ieri si azi sunt viitorul de care aminteste un"general" de pe site??? deci pe traducere: unde atzi fost ieri in clasamentu global si unde suntezi astazi??? vax nicolaeda vax si multa, multa ofuscare,ih,ih,ih,......


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor