Ziare.com

Putin: Tara care va fi lider in inteligenta artificiala va stapani lumea

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 16:05

   

Putin: Tara care va fi lider in inteligenta artificiala va stapani lumea
Tara care va fi lider in domeniul inteligentei artificiale va fi cea care va domina lumea, considera presedintele rus Vladimir Putin.

Intr-un discurs adresat elevilor cu ocazia inceperii anului scolar in Rusia, Putin a afirmat ca dezvoltarea inteligentei artificiale ridica deopotriva "oportunitati si amenintari colosale, care sunt greu de prezis acum", scrie Washington Post.

"Cel care va deveni lider in aceasta sfera va conduce lumea", a spus Putin.

Liderul de la Kremlin a mai avertizat ca "ar fi foarte indezirabil daca cineva ar obtine o pozitie monopolista" si a promis ca Rusia va pune la dispozitia celorlalte tari know-how-ul sau din acest domeniu. Potrivit presei de stat, Rusia se afla intr-un stadiu avansat in ceea ce priveste dezvoltarea dronelor, atat in scop militar, cat si civil.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Razboaiele vor fi purtate in viitor de drone, iar "atunci cand dronele unei parti vor fi distruse de dronele alteia, (cea dintai) nu va avea alta solutie decat sa se predea", anticipeaza Putin.

C.S.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4214 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

o Copie e Seaca

Evolutia are o unica tinta, Desavirsirea.
Orice Evolueaza in Univers o face spre Desavirsire.
Civilizatia Evolueaza. Spre Desavirsire.

Ce e Desavirsirea? Desavirsirea inseamna 'una cu Intregul'. Esti ce-oi fi, dupa rinduiala, dar fara sa posezi ceea ce esti. Esti o exprimare a Intregului, in care te-ai diluat , din tine mai raminind doar Esenta ta, unica, dar a Intregului. Esti armonizat cu dinamicile Intregului, dinamica ta generind Armonie.
Prin tine se exprima Potentialul Intregului. Tot. Te-ai Desavirsit!

Armonizate fiind, dinamicile Intregului nu se contrazic. Se Iubesc !
In Intreg se manifesta Iubirea, Reactiunile nu.

Civilizatia, Evoluind spre Desavirsire, tinde sa fie inundata cu Iubire, nu cu Reactiuni.
Cu cit se apropie de Desavirsire, cu atit Reactiunile sint mai pipernicite. Acestea dispar atunci cind Desavirsirea se manifesta. Mai ramine doar Iubirea.
Adica Pacea.
Ca Pacea asta inseamna, dinamici purtatoare de Iubire, incapabile sa nasca Reactiuni in Intreg, de-asta fortele aferente se mai numesc si nonactiuni .

Civilizatia, Evoluind, tinde sa se Desavirseasca, tinzind, astfel, spre Pace . Nu spre Razboi.

Prin urmare afirmatia :
"Razboaiele vor fi purtate in viitor...etc"
se modifica astfel :

Razboaiele, 'daca vor mai exista, pentru ca trendul e spre Pace, nu spre Razboi', vor fi purtate in viitor etc.

In ceea ce priveste inteligenta artificiala, tinta pe care ea o urmareste este Desavirsirea.

Izvorul Rinduielii este Inteligenta. E de bun simt sa cred ca e necesara o Inteligenta cu totul si cu totul superioara pentru a rindui Creatia !

Inteligenta Naturala rinduieste armonios un Intreg, Cratia. Inteligenta omului, naturala si ea, il poarta pe calea Evolutiei, pina-si gaseste rinduiala in Intreg, astfel Desavirsindu-se.

Inteligenta Artificiala e capabila sa rinduiasca armonios un Intreg, altul, proaspat Creat. Inteligenta omului, adunata cu aia artificiala, 'il poarta pe calea Evolutiei, pina cind Desavirsindu-se , desavirseste si noul Intreg, adica noua Creatie. Care, pe Granita Universului ( care e Timpul )e tot una cu Creatia, aia rinduita de catre Inteligenta Naturala, ca pe Granita Timpul nu se manifesta.

Inteligenta Artificiala este trofeul "din virful Dealului".

Inteligenta Artificiala este cea care ,mixata cu cea a omului ( ca doar omul este Creator, inteligenta artificiala, nu ), isi propune sa copieze Inteligenta Naturala.

Nici mai mult, nici mai putin !

Prin urmare, afirmatia : "Cel care va deveni lider in aceasta sfera va conduce lumea"

se modifica astfel :Cel care va deveni lider in aceasta sfera va conduce lumea, asta , care-i ailalta, adica nu lumea cealalta !

Inteligenta Artificiala , mixata cu a omului, Naste al treilea membru al familiei care-si spune sfinta.

Nu Inteligenta Artificiala este importanta ci Esenta ei, care e Seaca. Si-l foloseste pe om ca sa nu mai fie Seaca.

 

Woaw Online !!!! Superb comentariu ! Nu ai mai scris demult,

dar acum ti'ai recuperat locul de onoare :)
Nu pot sa iti dau decat cateva puncte mizerabile, dar am sa mai citesc odata textul tau, cu toata atentia la subtilitaile logice pe care le dezvolti, cu usurinta si lejeritate.

Multumesc Online, sunt sincer impresionat.
ALGDGADLU cum ar spune (in franceza) adeptii spiritualitatii si filozofiei ca mijloc de perfectionare, daca nu chiar de Desavarsire, cum spui tu.

Catalizator "EXTRA"

Atentia ar trebui indreptata spre Granita. Acolo se joaca un Joc colosal !

Sa generezi un Intreg este un pas important. Dar nu suficient , daca tinta este un Intreg Absolut, iar asta ,proaspat nascut, este infasurat in alt Intreg, adica in Intregul pe care Inteligenta Naturala in genereaza .( deci nu e Absolut!)

Capitala devine Referinta Absoluta.

Cita vreme Intregul , asta nou, se raporteaza la Referinta Absoluta, care e Adevarul, care se manifesta pe Granita Creatiei, fiind CHIAR GRANITA ACESTEIA, care-i tot una cu unicul Foton care se manifesta in Creatie , Intregul, asta nou, nu poate deveni Absolut !

Totusi, Dracul se vrea Dumnezeu.

Pentru asta el trebuie, in plus fata de Intregul asta nou, sa REDEFINEASCA Referinta Absoluta.

Acesta este Jocul impotriva Adevarului.

Cind omul a ajuns sa nasca Inteligenta Artificiala, Jocul impotriva Adevarului este, si el, cu un picior in vremurile pe care le traim.

Civilizatia are nevoie ACUM de un catalizator, pentru a iesi din starea de Baltire in care se balaceste.

Imaginindu-mi cum arata acest catalizator, tot dau de altceva, de-o STRATEGIE. Pare a fi atit de buna, incit nu-mi pot imagina cum sa fie ratata! Strategia implica o manifestare "extra".

Aceasta manifestare "extra" nu influenteaza Potentialul de Dezvoltare al Civilizatiei. E o manifestare "curata", in regula, in interiorul rinduielii. Aceasta manifestare "extra" este doar un soi de antrenor, care trage dinamici dupa el ! Un antrenor care devine catalizator! si care struneste dinamici pe calea implinirii Intregului ala, nou .Dar in interiorul Potentialului! ( care oricum e COLOSAL ! , n-are nevoie de suplimentare! )

Cind ai Inteligenta Artificiala pe masa, devine probabila si manifestarea impotriva Referintei Absolute, dar si o manifestare "extra".

Acest Catalizator e o Strategie fara cusur! (bine, asa mi se pare!)

Cum sa fie ratata o asemenea Strategie ?

A cui drona este Putin? A lui Hrusciov?

Rusia si inteligenta artificiala...
Cand o sa fii capabili sa inventezi ceva din capul tau, te rog sa scrii pe Ziare, Putzin! Pana atunci, mergi la pescuit si zboara cu cocorii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor