Putin traieste! Unde s-a dus liderul de la Kremlin

Autor: Ana Ilie
Luni, 16 Martie 2015, ora 13:49
13447 citiri
Putin traieste! Unde s-a dus liderul de la Kremlin
Foto: Twitter/Max Seddon

Presedintele rus, Vladimir Putin, a reaparut luni in public, dupa o absenta de 10 zile.

Aceasta este prima aparitie in public a lui Putin din 5 martie. Disparitia misterioasa a liderului de la Kremlin a generat un val de speculatii cu privire la sanatatea sa, acapararea puterii si chiar despre viata sa amoroasa.

Vladimir Putin s-a intalnit cu presedintele kargaz Almazbek Atambaiev, luni, in Sankt Petersburg, scrie Reuters.

Inainte de intalnirea cu Putin, scrie rise.md, Atambaiev a avut o misterioasa intalnire, la Chisinau, cu deputatul si omul de afaceri moldovean Vladimir Plahotniuc.

Unde este Putin? Semne de intrebare, speculatii si intalniri amanate

Putin e de negasit: Cel mai recent zvon despre disparitia liderului rus vine de la CIA

Exista un mic "detaliu" care alimenteaza semnele de intrebare din jurul situatiei lui Vladimir Putin: Vineri, cu trei zile inainte de intalnirea de la Sankt Petersburg cu Atanbaiev, televiziunea rusa de stat a difuzat prematur o stire potrivit careia presedintele Rusiei s-ar fi intalnit cu omologul sau kargaz, desi evenimentul inca nu avusese loc.

Ulterior, televiziunea a recunoscut eroarea, insa acest lucru a alimentat speculatiile cu privire la locul unde s-ar afla Vladimir Putin.

Imagini cu Putin la Kremlin, pentru a demonstra ca e viu si sanatos

Pe retelele sociale, oamenii fac tot felul de scenarii - ca Putin ar fi bolnav sau ascuns undeva cu iubita lui si cu un nou copil. Kremlinul a respins insa cu putere orice ipoteza privind faptul ca i s-ar fi intamplat ceva rau presedintelui Rusiei, purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, spunand ca Putin este sanatos si ca "poate rupe mana" celui cu care da noroc.

Putin bolnav? Reactia Kremlinului: Iti poate rupe mana cand dai noroc cu el

Unde si de ce a disparut Vladimir Putin? Cele mai bune teorii

Zvonurile privind situatia in care se afla Vladimir Putin au inceput sa apara dupa ce o intalnire din capitala kazaha Astana, cu omologii sai din Kazahstan si Belarus, a fost amanata din scurt, iar un oficial al tarii gazda a spus ca Putin s-ar fi imbolnavit. Vizita liderului de la Kremlin la Astana a fost reprogramata pentru 20 martie.

Joi, presedintele rus a lipsit si de la intalnirea cu reprezentantii Serviciului Federal de Securitate, agentia de contrainformatii a Rusiei. Ultima sa aparitie publica se pare ca a fost pe 5 martie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Putin iesire public, #Putin disparitie, #Putin intalnire Sankt Petersburg , #presedinte Rusia
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
"Putin traieste!" Ce ghinion.
Poza cadu
cadu
rank 1
hauhauri si scherlaituri...corul sclavilor la rampa....