Putin viziteaza Crimeea, a treia oara de la anexare

Luni, 17 August 2015, ora 14:39
2393 citiri
Putin viziteaza Crimeea, a treia oara de la anexare
Foto: Hepta.ro

Presedintele rus, Vladimir Putin, merge luni in Crimeea, pentru a prezida o intalnire dedicata dezvoltarii sectorului turismului.

"Principalele subiecte de discutie vor include masuri de promovare a dezvoltarii turismului intern ca indicator al dezvoltarii socio-economice a regiunilor Rusiei, in special Crimeea", a aratat Kremlinul intr-un comunicat citat de Itar Tass.

In afara de aceasta intalnire, Putin va avea si o intalnire informala cu reprezentantii asociatiilor etnice din Crimeea.

Putin a vizitat Crimeea dupa anexarea de catre Rusia, in martie 2014, de doua ori. In august 2014, presedintele rus a participat la o intalnire a Consiliului de Securitate la Sevastopol si s-a intalnit cu membri ai Dumei de Stat la Yalta. La 9 mai 2015, Putin a participat la ceremoniile prilejuite de Ziua Victoriei la Sevastopol.

Statisticile rusilor arata ca cererea pentru excursii externe a scazut cu 40% si cea pentru calatorii domestice a crescut cu 30% in 2014. Dupa anexare, oficialii rusi au discutat mult posibilitatea ca peninsula sa devina o importanta destinatie turistica.

A.I.

#Putin vizita Crimeea, #Putin Crimeea turism , #presedinte Rusia