Ziare.com

Solutia lui Putin la criza economica? Elibereaza afaceristii inchisi in Gulag

de Ana Ilie
Vineri, 09 August 2013, ora 15:37

   

Solutia lui Putin la criza economica? Elibereaza afaceristii inchisi in Gulag
Cei peste 110.000 de oameni de afaceri care ispasesc diverse pedepse cu inchisoarea pentru "infractiuni economice" in Rusia au mari sanse sa fie eliberati, conform unor masuri luate de presedintele Vladimir Putin pentru redresarea economiei afectate de criza economica.

Putin a pus la punct un plan pentru a reveni la crestere economica: ofera amnistie unora dintre cei inchisi pentru infractiuni economice, scrie New York Times.

Avocatul pentru drepturile oamenilor de afaceri al Rusiei, Boris Titov, a explicat ca este un efort de stimulare al economiei ce trebuie inteles in context rusesc.

Amnistia este necesara, a spus acesta, pentru ca guvernul a "reactionat exagerat" la amenintarea crimei organizate si inegalitatile privatizarii si a supra-acuzat antreprenorii in primii 12 ani petrecuti de Putin la carma statului, ca presedinte si premier.

Titov isi petrece timpul impreuna cu o echipa de avocati parcurgand listele de infractori economici, incercand sa elibereze cat mai multi - "Ne luptam pentru fiecare".

Si economia Rusiei chiar are nevoie de ajutorul afaceristilor inchisi in Gulag. In primul trimestru, cresterea economica a scazut pana la 1,6% si tot mai putini rusi sunt dispusi sa inceapa afaceri ce ar crea slujbe si taxe pentru guvern.

Putin chiar a spus, in fata unei adunari a directorilor executivi la un forum economic, ca eliberarea din inchisoare a unora dintre oamenii de afaceri rusi ar ajuta la revigorarea economiei cu "valorile libertatii economice si munca si succesul antreprenorilor".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2658 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Solutia asta cu stimularea oamenilor de afaceri a mai fost folosita

si in primii ani ai Rusiei Sovietice, dupa razboiul civil ce a urmat revolutiei bolsevice dar atunci se numea NEP parca. Nu imi mai aduc aminte de la care cuvinte provin initialele.

 

Novaia Ekonomiceskaia Politika...

...asa ii ziceau ei in original.

tăntălău

și ție cum iți zicea măta ?? nu cumva prostul familiei ??? ha ha ha ha ha

Nu vă mai scremeți !

Dacă vor fi eliberați .....se va face cu un scop anume. Se vor aduna aceste minți specializate in FRAUDE ECONOMICE și vor fi folosite pentru a sabota relansarea economică a unor ținte precise. USA ....UE....Țările din Golf...etc.
In nici un caz din.....MILĂ ! sau pentru că o cer unii sau alții.

păcat că nu doare prostia

ha ha ha ha ha ....ai văzut ce frumos ști să aiurești dacă te-a făcut măta bleg ??? Păcat că nu doare prostia , tu și aștia ca tine va-ți fi născut in comă ha ha ha ha ha

Blegime

Mulțumiți la bunul D-zeu că exista Putin , că prin el și cu el se va salva omenirea de criminalismul și imbecilismul american și cel vestic pro american. Din păcate sunt *** și psihopați cu inclinări pro americane și pro vestice care apăsați de durerea profundă pe care le-o provoacă blegamia , nu realizează cat sunt de proști. Cotroceni-ul este plin de asemenea specimene

cresterea economica a scazut...

cresterea economica a scazut...

 

Normal ca-i elibereaza,

dupa ce a constatat ca sunt cu totii fosti tovarashi kaghebisti :)

 

oaie bleagă

cam tot așa a reacționat ca și tac-tu cand a auzit că te-a făcut măta cu prostu satului ha ha ha ha


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor