Vladimir Putin: Eu n-am zile proaste pentru ca nu sunt femeie

Joi, 08 Iunie 2017, ora 15:42
7191 citiri
Vladimir Putin: Eu n-am zile proaste pentru ca nu sunt femeie
Foto:Twitter/Vladimir Putin

Presedintele Vladimir Putin a marturisit ca el nu are zile proaste in calitate de presedinte al Federatiei Ruse.

Explicatia pe care a oferit-o are prea putin de-a face cu faptul ca tara pe care o conduce nu are probleme interne si nici nu este supusa presiunilor internationale, ci cu un motiv "natural": Liderul de la Kremlin nu are zile proaste pentru ca nu este femeie, scrie joi cotidianul spaniol El Pais.

Seful statului rus a dat acest raspuns intr-un interviu realizat pentru documentarul regizat de cineastul american Oliver Stone. "Eu nu sunt femeie, asa ca n-am zile proaste. Nu vreau sa jignesc pe nimeni: este un lucru natural. Exista anumite cicluri naturale", declara Putin in timp ce se plimba prin Sala Tronului din Marele Palat al Kremlinului, dupa cum a transmis Bloomberg, care a avut acces la documentar inainte de difuzare.

Nu este singura declaratie polemica facuta de Putin in timpul filmarilor, remarca El Pais. Intr-un alt moment al interviului, Stone il intreaba despre discriminarea fata de homosexuali, iar Putin spune ca nu exista asa ceva in Rusia.

Atunci, cineastul american il pune in fata unei situatii ipotetice: ar face dus alaturi de un homosexual la bordul unui submarin? "Ma rog, as prefera sa nu fac dus cu el. De ce sa-l provoc? Stii, sunt maestru in judo", raspunde razand Putin, potrivit Bloomberg.

Documentarul, in care Putin apare conducand masina prin Moscova si facand sport, a fost inregistrat in februarie si va fi difuzat saptamana viitoare de postul american NBC News.

Liderul rus a mai facut comentarii deloc corecte politice si in alte ocazii. La inceputul anului, cand mai multe ziare americane au publicat informatii potrivit carora Donald Trump, care la acea vreme era candidatul republicanilor la presedintia SUA, frecventa prostituate rusoaice, Putin a declarat ca el unul nu crede asa ceva. "Desi (prostituatele ruse) sunt cele mai bune din lume, fara niciun dubiu", a adaugat imediat liderul de la Kremlin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#Vladimir Putin zile proaste, #documentar Putin , #presedinte Rusia
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Nici Lenin sau Stalin nu erau femei si totusi au avut fiecare
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
DECI , CRETANII NU SUNT ...femei !