Un expert în limbajul corpului l-a descifrat pe Putin: 7 semne ascunse din timpul discursului de la Moscova VIDEO

Luni, 09 Mai 2022, ora 20:16
21622 citiri
Un expert în limbajul corpului l-a descifrat pe Putin: 7 semne ascunse din timpul discursului de la Moscova VIDEO
Putin nu a fost convingător în discursul său FOTO: Unherd

În dimineața zilei de 9 mai 2022, Vladimir Putin și-a ținut discursul de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova, unde nu a menționat progresele pe care le-a făcut în războiul din Ucraina și nu a oferit nicio indicație despre când se va termina.

Un expert în limbajul corpului din Marea Britanie a urmărit alocuțiunea și a descoperit 7 indicii care arată că el a mințit în timpul cuvântării, fiind neîncrezător în ceea ce a spus.

Vladimir Putin a vorbit vreme de 11 minute în capitala Rusiei, încercând să-și justifice invazia, susținând că Rusia este în pericol, potrivit Mirror.

Liderul de la Kremlin a spus mulțimii că intervenția devastatoare din Ucraina a fost necesară deoarece Occidentul ”se pregătea pentru invadarea pământului nostru, inclusiv a Crimeei”.

Discursul lui Putin, prima sa alocuțiune importantă televizată din 18 martie, vine pe fondul unei sfidări din partea liderului Ucrainei, care a emis o declarație ce marchează, de asemenea, cea de-a 77-a aniversare a victoriei în Europa.

Mike Carter, un expert britanic în limbajul corpului, a urmărit discursul lui Vladimir Putin și a spus că liderul rus a vorbit fără pasiune sau convingere, ceva la care nu te-ai fi așteptat de la un lider global.

Șeful Serviciilor Secrete din Ucraina anunță un scenariu șocant: Războiul Rusiei se va încheia doar într-o situație

Trupul l-a ”trădat” pe Putin

El a descoperit 7 semne importante care l-au condus la concluzia că Putin ar fi mințit în discurs și că are o ”lipsă de pasiune”.

O primă observație a lui Carter este despre faptul că Putin ”s-a legănat dintr-o parte într-alta” pe tot parcursul discursului”, ceea ce înseamnă ”un semn de agitație sau lipsă de convingere”.

Al doilea semn a fost ”lipsa gesturilor făcute cu mâinile”. Carter a văzut că Putin nu își folosește mâinile deloc, ci doar pentru a da paginile. Asta dovedește ”o lipsă de pasiune în ceea ce privește limbajul corpului”.

A treia caracteristică descoperită este mișcarea sprâncenelor lui Putin. ”El și-a mișcat sprâncenele destul de mult, ceea ce arată îngrijorare, în general”.

Serviciile Secrete americane: Putin are un nou scop în războiul din Ucraina

Un al patrulea semn descifrat a fost cel legat de respirația lui Putin, care ”a fost una superficială, ceea ce ar putea fi semnul unei dureri. Nu ne ținem respirația sau respirăm în acest fel, când ceva nu este în regulă din punct de vedere fizic sau mental”.

O altă îngrijorare depistată de Carter la Putin, este faptul că el a stat cu picioarele larg depărtate, ceea ce la început pare a fi o poziție de putere, pentru încredere. Dar el ar putea să fi stat în această ipostază pentru a preveni căderea.

Lipsa contactului vizual a fost un alt semn arătat de liderul de la Kremlin. El se străduiește să ridice privirea din hârtiile sale pe durata discursului, ceea ce indică faptul că nu se simte pasionat, fiind lipsit de impuls.

Un alt aspect descifrat de expert este acela că în timpul discursului lui Putin i-a lipsit zâmbetul. ”Nu a zâmbit nici măcar o dată. Într-un fel, este puțin interesant, pentru că zâmbetul este un gest de căldură și dacă ne gândim la marii oratori, până și Hitler a zâmbit”.

Concluzia lui Carter este că alocuțiunea lui Putin a fost una ”măsurată și controlată”, cu ”o adevărată lipsă de pasiune”. ”Combinația acestor semne ale lui Putin arată că te uiți la un bărbat care pare să-și fi pierdut convingerea”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Pierde sau câștigă Putin din atacul Iranului asupra Israelului: Experții dezvăluie strategia neștiută a Kremlinului
Recentul atac cu peste 300 de rachete și drone al Iranului asupra Israelului marchează o escaladare a conflictului, iar experții au analizat cum influențează această evoluție războiul lui...
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
#Vladimir Putin, #Putin razboi Ucraina, #Putin razboi, #razboi Ucraina, #Putin Rusia, #Putin Ucraina , #stiri Vladimir Putin