Reședința unde Vladimir Putin locuiește cu amanta și copiii lor. Cum au descoperit jurnaliștii ruși ”moșia” de la Valdai FOTO VIDEO

Marti, 28 Februarie 2023, ora 18:17
28510 citiri
Reședința unde Vladimir Putin locuiește cu amanta și copiii lor. Cum au descoperit jurnaliștii ruși ”moșia” de la Valdai FOTO VIDEO
Putin și Kabaeva au doi copii împreună FOTO Proekt

Jurnaliştii ruşi au aflat unde locuiește Vladimir Putin şi amanta sa Alina Kabaeva. Într-o nouă investigație, publicația rusă „Proekt” răspunde la întrebarea: unde este reședința lui Putin din Valdai (localitate la 400 km de Moscova în direcția Sankt Petersburg).

În timpul anchetei, jurnaliștii au vorbit cu cel puțin zece foști și actuali oficiali ruși de rang înalt și toți au recunoscut că nu i-au văzut niciodată pe Putin și Kabaeva împreună, nu doar la evenimente și întâlniri publice.

Un om de afaceri proeminent, care a asistat în repetate rânduri la vacanțele de schi ale lui Putin de la Soci, recunoaște că președintele nu și-a luat niciodată partenera de viață acolo.

În același timp, niciunul dintre interlocutorii „Proekt” nu s-a îndoit de existența unei legături între Putin și Kabaeva.

Unul dintre cunoscuții președintelui a explicat astfel situația: doar ofițerii superiori ai OFS sunt la curent cu această operațiune de acoperire. Fotografiile postate pe rețelele de socializare, de femeile din anturajul Alinei Kabaeva, precum și imaginile din satelit, permit ridicarea vălului de pe acest mister.

Una dintre aceste fotografii a fost făcută la Moscova, în Piața Roșie, pe 9 mai 2019. În ea se afla medicul obstetrician-ginecolog Natalia Thiebo, asistenta Stella Gisela si medicul neonatolog Petra Caterina Maria Donati-Genet. Medicii de la clinica elvețiană de elită St. Anne din Lugano pozează pe platforma VIP de lângă Mausoleu, unde oaspeții obișnuiți la Parada Victoriei nu au acces: li se permite să intre doar cu invitații speciale de la Kremlin.

Doamnele elvețiene ar fi putut primi o asemenea favoare pentru nașterile Alinei Kabaeva. Prima naștere a avut loc la Clinica Sf. Anna din Lugano în 2015, a relatat publicația elvețiană SonntagsZeitung.

Printre cei care au asistat la naștere s-a numărat și Thiebo, scrie „Proekt”.

Postările de pe rețelele sociale indică faptul că Kabaeva este adesea însoțită la evenimente publice de surorile Ekaterina Golovacheva și Olesya Fedina, precum și de surorile Yulia și Anna Nazarova și Elena Yerkhan.

După ce a examinat o bază de date cu rezervări de bilete de tren, publicația a constatat că toate cele cinci femei călătoresc în mod regulat la Valdai. Au cumpărat în mod repetat bilete la stațiile Okulovka și Uglovka. Acestea sunt cele mai apropiate stații publice de reședința lui Putin din Valdai.

În 2020, la 800 de metri de reședința lui Putin, a început construcția unei case de lemn cu o suprafață de 1200 de metri pătrați, conform imaginilor din satelit studiate de jurnaliști.

A fost construită special pentru Kabaeva, spune un interlocutor familiarizat cu amenajarea reședinței prezidențiale. Prezența constantă a copiilor în reședință este confirmată de cuvintele interlocutorului, care este familiarizat cu activitățile de la reședința din Valdai.

În special, în vara anului 2020 și 2021, pe locul fostului heliport a fost organizată o mică pistă de karting, arată imaginile din satelit. Și chiar lângă reședința din adâncul pădurii, între anii 2016 și 2020, a fost ridicat un mare loc de joacă pentru copii în culori galben și albastru, reiese tot din imagini din spațiu.

Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat miercuri, că şaisprezece copii ucraineni care fuseseră "transferaţi cu forţa în Rusia" au fost "reuniţi cu familiile lor", după ce...
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir Putin și de ministrul apărării Serghei Șoigu....
#Vladimir Putin, #resedinta, #Alina Kabaeva Putin, #copii, #amanta, #investitie, #jurnalisti, #rusi , #stiri Vladimir Putin