Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Putin, fan Abba

Autor: Ana Ilie
Vineri, 06 Februarie 2009, ora 11:25
1609 citiri
Putin, fan Abba

Cine ar fi zis ca atotputernicul premier rus Vladimir Putin are si o latura sentimentala? Ei bine, adevaratul lider de la Kremlin si-a dezvaluit preferintele muzicale invitand la Kremlin, pentru un concert privat, o trupa specializata in piesele trupei Abba.

Intre doua sedinte de jiu-jitsu, un pescuit la copca, la braul gol si urmarirea unui tigru siberian, fostul spion KGB si-a facut timp pentru a asista la concertul pregatit pentru el de cativa apropiati de la Kremlin.

In plina criza economica, cand bursa ruseasca s-a prabusit cu peste 70% iar rubla sufera lovitura dupa lovitura, Putin si-a permis sa cheltuiasca 20.000 de lire sterline pe concertul trupei Bjorn Again, informeaza cotidianul The Times.

Membrii trupei au fost transportati cu avionul de la Londra la Moscova, apoi plimbati cu masina cateva sute de kilometri, pana la Lakul Valdai, unde au fost cazati in baraci militare. Acestia si-au facut repetitiile intr-un mic teatru.

Concertul a fost urmarit de Vladimir Putin si o prietena a sa, asezati pe o sofa in spatele unui paravan din dantela. Inca sase oaspeti au fost prezenti la concertul de o ora din data de 22 ianuarie, in timpul careia trupa a interpretat piese Abba clasice precum Waterloo, Gimme Gimme Gimme si Dancing Queen.

"A fost cea mai mica audienta in fata careia am cantat insa Putin era foarte incantat, a strigat "Bravo" si a aplaudat tot timpul. A dansat pe Super Trouper si si-a ridicat bratele in aer pe Mamma Mia" a povestit unul dintre membrii trupei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vladimir Putin concert, #fan Abba , #stiri Vladimir Putin