Vladimir Putin, discursul de Anul Nou - vezi ce le-a urat rusilor (Video)

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 12:19
3564 citiri
Vladimir Putin, discursul de Anul Nou - vezi ce le-a urat rusilor (Video)
Foto: Ria Novosti

Presedintele Vladimir Putin a transmis poporului rus mesajul sau de Anul Nou, subliniind importanta patriotismului, familiei si valorilor acesteia.

"Ne luam ramas bun de la 2012, un an care devine istorie. A fost un an important pentru tara. Vreau sa va multumesc pentru toate eforturile, munca, realizarile, pentru increderea si pentru sprijinul acordat", si-a inceput discursul Vladimir Putin, reales in 2012 presedinte al Rusiei pentru a treia oara.

"In aceste momente, ne dam seama de trecerea timpului, de cat de repede cresc copiii noastri, de cat de mult conteaza familiile si prietenii nostri si de cat de mult ii iubim. Acum, fiecare dintre noi rememoreaza evenimentele, intamplarile si cele mai importante cuvinte. Speram ca Ajunul Anului Nou ne va aduce noroc si un mic miracol, asa cum este normal sa aduca trecerea intr-un nou an", a adaugat presedintele rus, citat de Ria Novosti.

"Mai mult ca orice, ar trebui sa ne incredem in puterile noastre si in oamenii din apropierea noastra, in ceea ce fiecare dintre noi poate obtine prin fortele proprii, in studiul si in puterea noastra de creatie, in puterea de a imbunatati traiul propriu si pe cel al persoanelor din jurul nostru", a continuat Vladimir Putin.

"Ar trebui sa fim mai sensibili si mai buni la suflet, mai generosi si mai grijulii cu persoanele dragi, cu copiii si cu parintii nostri, cu prietenii si cu colegii nostri, cu toti cei care au nevoie de sprijinul nostru", a mai spus presedintele rus in discursul sau.

"Pe masura ce ne indreptam spre viitor, speram la lucruri bune, la schimbari pozitive, iar gandurile noastre personale sunt legate de Rusia, toate gandurile noastre sincere de bine fiind indreptate catre patrie", a precizat Putin, adaugand ca dezvoltarea poporului sau "depinde pe deplin de unirea eforturilor si energiei, de unitate si responsabilitate, de aspiratia catre cat mai mult bine posbil".

"In concluzie, doar impreuna putem duce poporul rus mai departe, doar uniti putem infrunta provocarile, putem rezolva problemele si putem construi o natiune puternica si de succes, o societate moderna, prospera si libera", a adaugat Vladimir Putin.

"Prieteni, doar cateve secunde au mai ramas pana la intrarea in noul an. Va doresc sanatate, dragoste si fericire! Sa lasam copiii sa se nasca si ideile bune sa fie puse in practica. Sa lasam bucuria si armonia sa patrunda in fiecare casa si in fiecare familie. Odata cu toate acestea, Rusia sa ramana puternica si indestructibila. Va doresc un fericit An Nou in 2013!", si-a incheiat Vladimir Putin mesajul de Anul Nou.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#mesaj Vladimir Putin Anul Nou, #discurs Anul Nou presedinte Rusia, #mesaj Vladimir Putin 2013 , #stiri Vladimir Putin