”Armata îl va îndepărta”. De ce este considerat Putin ”un cadavru ambulant” de o importantă figură a spionajului mondial

Marti, 04 Aprilie 2023, ora 08:51
4504 citiri
”Armata îl va îndepărta”. De ce este considerat Putin ”un cadavru ambulant” de o importantă figură a spionajului mondial
Putin nu și-a anunțat încă intenția de a mai candida FOTO Twitter

O serie de eșecuri militare în Ucraina și luptele neconcludente din ultimele luni i-au făcut pe generalii ruși, oligarhii și reprezentanții serviciilor speciale să fie împotriva președintelui rus Vladimir Putin.

Dacă luptele continuă în acest mod, liderul Kremlinului poate fi răsturnat ca urmare a unei lovituri de stat militare. Acest lucru a fost declarat într-un interviu pentru The Sun de către fostul șef de contrainformații al CIA, James Olson.

Veteranul serviciilor speciale este sigur că Putin a făcut o greșeală fatală când a crezut exagerat în puterea Forțelor Armate Ruse și a comandamentului său militar. Acum, președintele rus este într-un impas: dacă va pierde, nu va mai ține puterea în mâinile sale.

„Nu cred că Putin va rămâne la putere. Cred că va fi înlăturat ”, a spus Olson. De asemenea, nu exclude uciderea lui Putin.

Pierderile armatei ruse în Ucraina cresc exponențial. Potrivit lui Olson, armata rusă a pierdut deja de 10 ori mai mulți soldați în Ucraina decât în ​​timpul invaziei sovietice a Afganistanului.

Probabil că există generali în Federația Rusă care sunt nemulțumiți de astfel de tactici ale Kremlinului, iar în cele din urmă vor decide să se răzvrătească împotriva dictatorului rus.

Potrivit lui Olson, în acest caz, Putin poate fi considerat un „cadavru ambulant” pentru că „nu va supraviețui” unei revolte militare, care poate consolida forțele cu elita rusă.

Kremlinul se pregătește deja pentru viitoarele alegeri prezidențiale din 2024. Oficial, Putin nu și-a anunțat încă intenția de a mai candida. Cu toate acestea, presa rusă a aflat că guvernanților li s-a ordonat să asigure o prezență la vot de 70 - 75% din voturi pentru „candidatul principal”.

Anterior, analistul Dmitri Snegirev a spus că va exista un transfer de putere în Rusia, dar numele succesorului lui Putin va fi ținut secret până la sfârșit. Iar fostul ofițer de informații sovietic Serghei Jirnov sugerează că nu va exista niciun președinte al Federației Ruse pe 17 martie 2024.

Marea Britanie trimite Ucrainei ”cadoul otrăvit” pentru Putin: Londra livrează cel mai de preț ”diamant” VIDEO
Marea Britanie trimite Ucrainei ”cadoul otrăvit” pentru Putin: Londra livrează cel mai de preț ”diamant” VIDEO
În ciuda faptului că războiul Rusiei din Ucraina a trecut în al 3-lea an și victimele din rândul soldaților se ridică la sute de mii, Vladimir Putin continuă agresiunea fără scrupule....
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
#Vladimir Putin, #pierdere, #Putere, #indepartare, #armata rusa, #sef CIA, #razboi Ucraina , #stiri Vladimir Putin
Comentarii
Poza vasile_stanescu
vasile_stanescu
rank 1
D
dina_ion
rank 1
ue și nato- șleahtă de borfasi