Vladimir Putin a inspectat podul Crimeii la volanul unui Mercedes Benz. Cine l-a însoțit VIDEO

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 17:31
7188 citiri
Vladimir Putin a inspectat podul Crimeii la volanul unui Mercedes Benz. Cine l-a însoțit VIDEO
Vladimir Putin, președintele Rusiei FOTO Captură VideoTwitter/ @Gerashchenko_en

Președintele rus Vladimir Putin ar fi inspectat personal podul Crimeii, după cum se poate observa într-un videoclip distribuit de Kremlin Pool, o pagină oficială folosită de jurnaliștii acreditați pe lângă Kremlin.

Înregistrarea îl arată pe Vladimir Putin la volanul unui Mercedes Benz, în inspecție la podul Crimeii, cunoscut și sub numele de podul Kerci.

Agenția TASS notează că Putin a fost însoțit de vicepremierul Marat Khusnullin care i-a dat raportul cu privire la lucrările de reparație. Knusullin este vicepremierul rus responsabil de Lucrările Publice și Dezvoltarea Regională.

„Conducem pe partea dreaptă. Partea stângă a podului, după cum am înțeles, este în stare funcțională, dar totuși trebuie finalizată. Ea a suferit puțin mai mult, trebuie să o aducem într-o stare ideală”, a comentat Putin despre într-un fragment difuzat pe postul de televiziune Rossiya-24, citat de Hotnews.

Interfax, o altă agenție de presă a statului rus, îl citează pe Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, care afirmă că Vladimir Putin a avut de asemenea „o scurtă conversație cu muncitorii care lucrează la pod”.

„Putin a subliniat importanța căii terestre care leagă Crimeea de restul Rusiei”, a spus Peskov cu referire la teritoriul anexat ilegal de Moscova în 2014.

#Vladimir Putin, #pod Crimeea, #Inspectie , #stiri Vladimir Putin