Momentele în care Vladimir Putin a folosit sosii pentru ieșirile sale publice. Analiza experților elvețieni

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 20:03
6199 citiri
Momentele în care Vladimir Putin a folosit sosii pentru ieșirile sale publice. Analiza experților elvețieni
Zvonurile despre dublurile sale ar putea fi adevărate FOTO X

Ziarul german Neue Zürcher Zeitung a apelat la experți și neurologi de la Universitatea din Lausanne pentru a verifica zvonurile despre sosiile dictatorului Vladimir Putin.

După ce au studiat imaginile dictatorului rus, experții au ajuns la concluzia că zvonurile despre dublurile sale ar putea fi adevărate. Ei cred că în timpul călătoriilor în Daghestan, precum și în orașul ucrainean ocupat Mariupol, precum și la sediul comandamentului grupului Dnepr din sudul Ucrainei, rolul de șef al Rusiei ar fi fost jucat de o altă persoană.

Zvonurile despre utilizarea sosiilor de către Putin au început să circule cu mult timp în urmă, dar s-au răspândit deosebit de activ în ultimii ani. Ele sunt alimentate, în special, de schimbările bruște ale aspectului și comportamentului dictatorului: uneori nu permite apropiaților să stea la mai puțin de 3 metri și, după câteva zile, îmbrățișează „străini” în timpul călătoriilor.

Șeful serviciului de informații militare din Ucraina, Kirill Budanov, a remarcat recent că Putin este grav bolnav și are cel puțin trei sosii ale căror fețe au fost modificate chirurgical.

De asemenea, președintele ucrainean Zelenski a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos, în ianuarie 2024, că nu este sigur dacă persoana înfățișată pe ecrane este de fapt Putin.

Zvonurile sunt răspândite, în special, de politologul rus Valery Solovey. Potrivit acestuia, dictatorul Federației Ruse ar fi murit din toamna lui 2023, puterea în țară a fost preluată de forțele de securitate, iar rolul lui Putin este jucat de dubluri.

Nu există nicio confirmare a acestei informații în acest moment. Mai mult, Putin a fost deosebit de activ în public în ultimele luni, în timp ce pregătește terenul pentru realegerea sa la din martie 2024.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Țara care vrea ca Patriarhia Ortodoxă Rusă să fie considerată organizație teroristă: ”Nu înseamnă că bisericile vor fi închise”
Țara care vrea ca Patriarhia Ortodoxă Rusă să fie considerată organizație teroristă: ”Nu înseamnă că bisericile vor fi închise”
Ministerul de Interne al Estoniei va propune parlamentului unicameral al ţării, Riigikogu, să declare Patriarhia Ortodoxă de la Moscova drept organizaţie teroristă, a declarat joi ministrul...
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
#Vladimir Putin, #folosire, #sosii, #analiza, #Elvetia , #stiri Vladimir Putin