UPDATE Film fals cu cel mai înfocat propagandist al Kremlinului refuzând convocarea în armata rusă VIDEO

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 16:54
9629 citiri
UPDATE Film fals cu cel mai înfocat propagandist al Kremlinului refuzând convocarea în armata rusă VIDEO
Vladimir Soloviov este propagandistul preferat de Vladimir Putin FOTO Rossia 1

Un video fals, care-l are în prim-plan pe Vladimir Soloviov, cel mai înfocat propagandist al Kremlinului, circulă pe rețelele sociale.

Potrivit traducerii subtitrate în engleză din limba rusă, Soloviov ar fi fost chemat în armată și refuză să se conformeze.

Potrivit filmului, Soloviov a povestit în direct la Rossia 1 momentul în care i s-ar fi înmânat hârtiile de încorporare.

Redăm, mai jos, dialogul fals:

"Acest bărbat vine la ușa apartamentului meu și-mi înmânează documentele vizând mobilizarea. Îi spun "Care e problema, care e problema?! Tu știi cine sunt eu!?". Iar el îmi răspunde: "Ești pe listă! Acesta e contractul pe care trebuie să-l semnezi". Acum trebuie să mă prezint la examenul medical. Ce să fac? Să mă prefac că sunt retardat și să vorbesc invers? (n.r. - Soloviov vorbește stâlcit ironic). Dacă eram mai tânăr și mai în formă, m-aș fi înrolat fără ezitare. Dar sunt prea bătrân", arată traducerea falsă a ceea ce a spus Soloviov pe post.

Un invitat i-ar fi spus că ar trebui să meargă în armată: "Ești bărbat? Ai testicule?". "Da!", ar fi răspuns imediat realizatorul. "Atunci ar trebui să mergi!", îi mai transmite invitatul. "Ne, nu, nu!", vine răspunsul.

"Ți-e frică!", îi transmite bărbatul din studio. "Nu-i adevărat! Sunt milioane de minoritari etnic care pot să-mi ia locul. Milioane!", răspunde Soloviov.

"Ești un laș și știi asta!", îi transmite invitatul. "Taci din gură!", răspunde Soloviov.

Dialogul dintre cei doi se transformă într-un șir de insulte indescifrabile. "Nu mai ai ce căuta în emisiunea mea vreodată!", îi mai transmite Soloviov invitatului. "Mi-e milă de tine", îi răspunde acesta. "Faci pe-a durul în uniforma ta de cadet, dar în realitate te-ai preda în prima zi pe front. Ai face în pantaloni de frică", continuă invitatul.

Replici false îi sunt atribuite și Margaritei Simonyan, șefa conglomeratului media Russia Today, o altă propagandistă de top prezentă, de asemenea, în studio:

"Ar trebui să existe suficienți pedofili și perverși în țara noastră pentru a ajunge la acest număr imens, de 1 milion de recruți, și de a alimenta necesitatea de carne de tun. Ce voi face dacă primesc ordin? Eu nu vreau să ajung carne de tun! Trimiteți-i pe toți ăștia inutili, cum ar fi mizerabilii de artiști stradali sau studenții la arte".

Realizatorul TV are emisiunea în prime-time pe canalul TV Rossia 1 și evocă în fiecare seară necesitatea că Rusia să continue războiul de agresiunea și crimele comise în Ucraina.

Soloviov a aplaudat, în același timp, decretul de mobilizare forțată semnat pe Putin pe 21 septembrie. Pe de altă parte, a condamnat deficiențele campaniei la nivel național.

Într-o primă variantă a articolului, Ziare.com a preluat din engleză dialogul tradus din limba rusă în mod fals în mod intenționat. Ne cerem scuze!

În realitate, discuția din videoclip este axată pe problemele legate de mobilizare și este o dezbatere generală despre eforturile de a înrola luptători fără experiență, fără a deschide o cale pentru foștii recruți care doresc să se înscrie și pentru alți voluntari să se alăture.

"Uitați-vă la condițiile pentru cei care sunt eligibili pentru mobilizare parțială. Creați aceleași condiții pentru voluntari - Dumnezeu știe că sunt mult mai mulți!", le spune Soloviov invitaților săi.

„Dă-le pauză de rambursare a datoriilor, dă-le garanții de locuri de muncă, dă-le un salariu de egalitate cu soldații profesioniști”, mai spune realizatorul.

Apoi, Margarita Simonian intervine cu un comentariu asupra „milioanelor de ofițeri de securitate și paznici” care, în loc să fie dislocați în prima linie, sunt folosiți pe plan intern: „Trimit șapte ofițeri să aresteze vreun bătrân pedofil într-un sat părăsit de Dumnezeu. Vrei să spui că nu avem destui oameni [pentru a fi recrutați]?".

Discuția continuă, Soloviov plângându-se de lipsa verificării pentru recrutare, cu înștiințări înmânate oamenilor fără a verifica statutul lor în serviciul militar.

"— Pentru că — și probabil că n-ar trebui să spun asta — aș aduce mai întâi generalii și locotenenții înapoi?", spune el, înainte de a fi întrerupt. Apoi sugerează să trimită înșiși ofițerii care se ocupă de înrolare în prima linie.

Ce au câștigat și ce au pierdut Iohannis și România în urma candidaturii la șefia NATO: ”Tevatura a fost percepută ca fiind mai degrabă pe persoană fizică”
Ce au câștigat și ce au pierdut Iohannis și România în urma candidaturii la șefia NATO: ”Tevatura a fost percepută ca fiind mai degrabă pe persoană fizică”
Retragerea candidaturii la șefia NATO a președintelui Klaus Iohannis nu vine ca o surpriză, însă analiștii punctează că șeful statului ar fi putut câștiga o șansă uriașă....
Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Preşedintele român Klaus Iohannis şi-a anunţat retragerea candidaturii de la şefia NATO, lăsând astfel drum liber premierului olandez Mark Rutte să-i succeadă lui Jens Stoltenberg,...
#Vladimir Soloviov, #incorporare armata conflict, #invazie ucraina , #Rusia
  1. Cele 5 provocări dificile pe care le va avea de înfruntat Mark Rutte după ce va prelua șefia NATO
  2. Cum să scrii un profil pe aplicațiile de întâlniri. O greșeală mică face ca multe femei să rămână singure
  3. Mesajul șefului NATO după decizia României de a dona Ucrainei un sistem Patriot
  4. Incident revoltător la o grădiniță. O mamă reclamă că micuțul ei, diagnosticat cu sindromul Down, a fost marginalizat la serbarea de sfârșit de an
  5. Tragedii în serie în județul Timiș. Doi copii, de 13 și 15 ani, s-au înecat la scăldat în timp ce încercau să scape de caniculă
  6. SUA suspendă livrările de sisteme antiaeriene Patriot către toate țările, cu o singură excepție. Lovitură uriașă pentru Putin
  7. Copil de doar 10 ani dispărut în apele râului Siret. Băiatul plecase la scăldat și nu s-a mai întors acasă VIDEO
  8. Un candidat la Primăria orașului Sanremo a primit ajutor în campanie din țara noastră. Fiul lui locuiește aici și i-a dat un sfat: "Caută voturile românilor" VIDEO
  9. Rusia amenință România că va ajunge la ”coșul de gunoi al istoriei”. Decizia care a isterizat Moscova
  10. 8 metode prin care clasa de mijloc poate reduce cheltuielile lunare. Care este achiziția zilnică ce "vă poate secătui în liniște portofelul"