Ziare.com

Astrele sustin ca Voronin va pierde alegerile

Marti, 28 Iulie 2009, ora 11:44

   

Astrele sustin ca Voronin va pierde alegerile
Daca presedintele moldovean Vladimir Voronin a stabilit data alegerile parlamentare anticipate cu ajutorul astrelor, tot astrele arata si ca Partidul Comunist va pierde.

Portalul de stiri Unimedia l-a consultat pe astrologul Simon din Marea Britanie pentru a afla cum se vor desfasura si mai ales care va fi rezultatul alegerilor de miercuri din Republica Moldova.

Astfel s-a aflat ca partidele de opozitie vor acumula majoritatea voturilor alegatorilor, Vladimir Voronin va fi preocupat de repartizarea banilor dupa alegeri si de comunicarea cu diferite persoane din sfera bancara, Dorin Chirtoaca, Vlad Filat si Marian Lupu vor creste pe plan social, Serafim Urechean si Dumitru Braghis vor fi foarte nervosi, iar Ghenadie Vaculovschi va fi preocupat de relatii amoroase.

"Voronin va obtine putine voturi fara sustinerea 'alegatorilor morti' si va fi ocupat dupa alegeri de repartizarea banilor si de comunicarea cu diferite persoane din sfera bancara", sustine astrologul.

"Chirtoaca va emana emotii pozitive alegatorilor dupa 29 iulie, iar la mijlocul lunii august are sansa sa creasca pe plan social. Filat va fi foarte pesimist in prima jumatate a lunii august. Ulterior, va vorbi foarte convingator, isi va manifesta abilitatile de lider si poate ocupa una dintre principalele functii in stat.

Marian Lupu va fi foarte agresiv si suspect dupa alegeri. Va negocia diferite formule de parteneriat cu partidele politice si reuseste sa urce pe scara sociala la finele lunii august, inceputul lunii septembrie. Serafim Urechean va fi foarte nervos in perioada lunilor august - septembrie si se va ocupa de probleme imobiliare. In luna octombrie revine in forta", mai spune asrologul britanic.

Astrologul sustine ca "Dumitru Braghis risca sa aiba probleme cu sanatatea in urmelor crizelor de nervi, dar reuseste sa schiteze noi planuri, care ar putea sa se contureze in mijlocul toamnei". Iar cel mai tanar cap de lista in alegerile parlamentare, Ghenadie Vaculovschi, "va fi preocupat de relatii amoroase dupa ce va obtine putine voturi la alegerile parlamentare".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1550 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nu are cum sa pearda

Voronin nu are cum sa poarda alegerile din motiv ca el nu mai candideaza, ar putea si e de dotit ca comunistii sa piarda alegerile, dar in coditiile geopolitice de azi din R;Moldova nu vad cum. Avem un calcul simplu cu cei aproape un milion de romani(moldoveni) plecati la munca in Occident si Rusia, partitaea populatiei rusofone (rusi, ucraineni,gagaugi) este de 60% la 40% in raport cu romanii (moldovenii).Opozitia e razletita si pe urma marea majoritate ai liderilor opozitiei Braghis,Urechian,Untila,Diacov au fost nomenculaturisti ai PCUS absolventi al scholilor KGB si inca ceva ei au mai vost la guvernare deja si ca democrati si prin guvernarea lor dezastruoasa i-au adus pe comunisti de azi la putere

 

Da de Base'...

ce zic astrele?

 

Nici astrele nu mai stiu ce sa zica, lea bruiat si pe ele !

Daca o fi unul mai bun ca el atunci sa ii ia locul, daca nu atunci sa ramana !

 

 

ce are steau de pe cer cu cea din calendar ?

Bai tovarasi aliati fideli ai rusiei marete , chiar nu ati invatat ca in sistemul comunism magia si horoscoapele nu sant acceptate ? Sau poate asta a mai ramas sa mai stie lumea de voi ? Cu ceva timp era o zi de alegeri in care a cazut duminica orbului , si stim ce a urmat . La voi poate sa fie si ziua nucleara si nu mai pupati libertatea . Mai bine da te bine pe langa popey si plecati amandoi la toamna cu un vapor de carton sa nu mai stie nimeni de voi !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor