Ziare.com

Greceanii va reprezenta R.Moldova la reuniunea de la Moscova

Vineri, 16 Ianuarie 2009, ora 20:34

   

Greceanii va reprezenta R.Moldova la reuniunea de la Moscova
Premierul Republicii Moldova, Zinaida Greceanii, a fost delegata de presedintele Vladimir Voronin sa participe sambata la reuniunea de la Moscova a tarilor consumatoare si de tranzit al gazelor rusesti.

Greceanii, care vineri a fost la Kiev, unde s-a intalnit cu presedintele Viktor Iuscenko, merge sambata la Moscova "conform indicatiei Presedintelui Republicii Moldova Vladimir Voronin", informeaza un comunicat.

Invitatia de participare a Republicii Moldova la acest summit a fost discutata in cadrul convorbirii telefonice care a avut loc joi intre presedintele Republicii Moldova Vladimir Voronin si presedintele Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, precizeaza comunicatul.

Premierul moldovean Zinaida Greceanii a fost la Moscova si miercuri, intr-o vizita de lucru, in cadrul careia a purtat discutii, tot pe tema gazului, cu omologii sai rus, slovac si bulgar.

Republica Moldova este una dintre tarile cele mai afectate de sistarea exportului de gaz rusesc pe teritoriul Ucrainei si a fost cooptata in eforturile diplomatice pentru rezolvarea crizei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 513 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Succesoarea lui Voronin

Aceasta Grecianii este umflata acum de mass-media lui Voronin, pentru ca el o vede in rol de succesoare. Iata, o trimite in locul sau si la o reuniune la care a fost chemat sa participe chiar el, printr-un telefon de la Medvedev. Voronin vrea sa repete figura lui Putin, sa aduca in locul sau o marioneta, iar singur sa treaca in fruntea guvernului sau a parlamentului de la Chisinau. In asa mod crede sa-si mentina influienta.

 

saakashwilly

Si vanduta,si urata..

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor