Ziare.com

Voronin acuza Ambasada Romaniei ca s-a implicat in campania electorala

Vineri, 10 Aprilie 2009, ora 19:35

   

Voronin acuza Ambasada Romaniei ca s-a implicat in campania electorala
Presedintele moldovean Vladimir Voronin a declarat, vineri, ca are "dovezi" ale implicarii Romaniei in protestele care au avut loc in Republica Moldova, saptamana aceasta.

Voronin a acuzat Ambasada Romaniei ca s-a implicat in campania electorala, relateaza AFP.

Presedintele moldovean a sustinut, in limba rusa, un briefing de presa la sediul Presedintiei.

"Ceea ce stim astazi constituie deja o baza de dovezi in acest sens", a spus Voronin. El a afirmat ca opozitia a avut "consultari cu ambasada Romaniei in toate etapele campaniei electorale" si ca Bucurestiul a "organizat" trimiterea de studenti la Chisinau pentru a participa la actiuni de strada.

Voronin a acuzat Romania de implicare in evenimentele de la Chisinau aproape imediat dupa declansarea lor. Intr-o convorbire de miercuri cu reprezentantul special al Uniunii Europene la Chisinau, Kalman Mizsei, Voronin a spus ca ambasadorul roman Filip Teodorescu este implicat personal in incidentele din R.Moldova si este general al serviciilor speciale romane.

Ambasadorul si ministrul-consilier in cadrul Ambasadei Romaniei de la Chisinau au fost declarati personae non gratae in aceeasi zi, iar Chisinaul a anuntat in plus reintroducerea vizelor pentru cetatenii romani.

Bucurestiul a replicat ca este inacceptabil ca puterea comunista de la Chisinau sa transfere responsabilitatea pentru problemele interne pe seama Romaniei si a cetatenilor romani, iar masurile unilaterale de impunere a restrictiilor de calatorie le considera aberante.

Romania a numit intre timp un nou ambasador, Mihnea Constantinescu, insa acesta nu a primit inca agrementul autoritatilor moldovene.

Sursa: rNews

Articol citit de 883 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cea mai tare descriere a Unui Mare personaj TRADATORUL SPERJUR

cum isi permite acest sovietic sa faca asemenea declaratii....daca Romania recunoaste orice guvern moldovean comunist.... se cheama ca ii deacord cu acest individ.... oricum speram sa-i auzim glasul Presedintelui Romaniei

 

nu sperjur....sper(m)jur

atata ii doar un alt pensionar in tramvaiul din Cluj

Pretenul lui Basescu e ocupat!!!

Cu golirea celor 11.000 de sticle de vin primite cadou de la rusofonul Veronin. Cind le va goli isi va spune punctul de vedere vis-a-vis de evenimentele de la Chisinau, hau, hau, hau traiasca pretenul meu Voronin si bine ar fi sa-mi mai trimita citeva mii de sticle de vin.

draga gelu

m-am intors , ramine cum am stabilit.

pls, invita-ti preteni si pe Basescu!!!

Si membrii familiei.

Traiasca Voronin. Piara Romania!

Traiasca Voronin. Piara Romania!

Pretenul lui Basescu e ocupat!!!

Cu golirea celor 11.000 de sticle de vin primite cadou de la rusofonul Veronin. Cind le va goli isi va spune punctul de vedere vis-a-vis de evenimentele de la Chisinau, hau, hau, hau traiasca pretenul meu Voronin si bine ar fi sa-mi mai trimita citeva mii de sticle de vin.

 

gelu, licheaua platita de patriciu ..piei satana de pe forum ca ne poluezi

ASA M-AM SATURAT DE COMENTARIILE TALE DE IDDIOT ! ESTI OBSEDAT CU BASESCU , TE BINTUIE SI-N VIS SAU MAI BINE ZIS E UN COSMAR PENTRU TINE ! COSMARUL ACESTA VA DEVENI REALITATE IN MOMENTUL IN CARE ROMANII IL VOR ALEGE PENTRU AL DOILEA MANDAT !HA , HA , HA ....

geeo, ha, ha, ha!!!

Cine nu ridica osanale copiilor satanei: securistii, informatorii si activistii reciclati la economia de piata libera la furat dupa ce s-au impuscat conducatorul in Dec. 89 si au ucis peste o mie de tineri in acele zile si in Iunie 90 pentru a nu scapa puterea din miini e satan? Mai ales cind alte generatii, in anii dictaturii proletare au ucis sute de mii de romani. Tu nu, esti ingeri, ha, ha, ha doar le iei apararea. Mai ales cind Basescu ca, un fost sef de agentie economica si de spionaj de la Anvers, sa nu vii acum sa ma convingi ca, saracul a fost detinut politic??? a inaintat la greu si decorat securistii ce detin inca functii in anul de gratie 2009. Iar daca tov. biganea te-ai saturat de mine nu ma mai citi, nu te obliga nimeni.

Traiasca Voronin. Piara Romania!

Traiasca Voronin. Piara Romania!

MAE un organism neputincios si aproape inutil pentru Romania !!

Raspunsul Romaniei ar trebui sa fie suspendarea legaturilor diplomatice cu guvernantii isterici kagebisti de la Chisinau ! Si UE ar trebui sa procedeze la fel , ceea ce ar fi normal impotriva unui regim criminal ! Cetatenii de rind sa fie lasati sa intre in Romania fara viza si fara restrictii dar nu si membrii partidului comunist ! Nu au decit sa circule liber in Rusia care-i iubeste asa de mult ! Dar nu vad sa se intimple asa ceva , atita timp cit Diaconescu a ajuns sa se consulte cu Iliescu, batrinul bolsevic scolit la Moscova ! Asta este inteligenta MAE , ATITA POATE DIPLOMATIA ROMANEASCA ! ESTE PARALIZATA SI NEPUTINCIOASA IN FARA AGRESIUNII CONSTANTE A COMUNISTILOR !!! Si asta nu se intimpla de azi de ieri , deci nici macar nu au scuza ca au fost luati pe nepregatite ! Ce face SRI , PENTRU CE SUNT PLATITI DACA NU SA PREVADA ASEMENEA SCENARII ? Acum se vede cu adevarat cit de competenti si informati sunt oamenii care conduc pe fata sau din umbra destinele Romaniei ! Rau am ajuns !

 

Avem niste conducatori ***

Numai niste *** pot trimite ambasador roman intr-o tzara romaneasca.
Republica Moldova e o scorneala ruseasca pentru maimutzoii care o conduc.
Altzi maimutzoi de la Bucureshti accepta acest afront, fara sa ia masuri si lasa numele Romaniei terfelit de niste pungashi.
Rushine bravilor conducatori!!!

 

traducere pentru stelutze

i.d.i.o.t.z.i

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor