Ziare.com

Voronin: Ambasadorul Romaniei e personal implicat in incidentele de la Chisinau

Miercuri, 08 Aprilie 2009, ora 15:15

   

Voronin: Ambasadorul Romaniei e personal implicat in incidentele de la Chisinau
Presedintele moldovean Vladimir Voronin i-a spus miercuri reprezentantului special al Uniunii Europene la Chisinau, Kalman Mizsei, ca ambasadorul roman Filip Teodorescu este implicat personal in incidentele din R.Moldova si este general al serviciilor speciale romane.

Voronin s-a intalnit cu Miszei la sediul Presedintiei, devastat in timpul protestelor de marti, relateaza site-ul OMEGA. Voronin l-a insotit pe diplomatul european prin edificiul distrus, unde a fost discutata situatia creata.

Presedintele moldovean a subliniat in cadrul discutiei ca in pofida prevederilor legislatiei, el nu a dat ordin de aplicare a fortei fata de protestatari, subliniind ca intr-o situatie similara de la Moscova din 1991, confruntarea dintre serviciile speciale si protestatari a facut victime.

De asemenea, Voronin l-a informat pe Kalman Mizsei despre decizia autoritatilor moldovenesti de a-l declara pe ambasadorul roman la Chisinau, Filip Teodorescu, persoana non-grata in Moldova. Potrivit lui, Teodorescu este personal implicat in actiunile de protest de la Chisinau si este general al serviciilor speciale romane.

Mii de persoane s-au adunat marti la Chisinau pentru a protesta fata de rezultatele alegerilor legislative castigate de comunisti, iar manifestatiile au degenerat. Sediul Presedintiei si Parlamentului au fost devastate, iar zeci de persoane au fost ranite.

Uniunea Europeana, Statele Unite, Rusia, Comisia Europeana, Consiliul Europei si OSCE au cerut incetarea violentelor.

Sursa: rNews

Articol citit de 1936 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
11 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Moldova e condusa de comunisit!!!

Si manipuleaza cu ajutorul mass-mediei si serviciile secrete moldovenesti marea masa a moldovenilor de la tara tot asa cum eram si noi manipulati in Dec. 89 de Iliescu si gasca si cum mai suntem inca chiar manipulati si acum la 19 ani de atunci. Ieri televiziunea moldoveneasca transmitea programe muzicale in timp ce se manifesta in centrul Chisinaului. Dar voi care va faceti numarul de anti-romani pe forum va faceti ca, nu observati acest lucru. In rest, populatia romaneasca de dincolo de Prut care a dat un tribut de peste 1,5 milioane de suflete, asasinati si deportati de catre Stalin a facut dovada unei imense forte de regenerare chiar si cu aportul masiv de populatie neromaneasca injectata in aceeasi ani ai terorii nepierdindu-si identitatea de limba si neam intr-o mare de populatie slava, asa cum au dorit conducatorii bolsevici. Genetic romanii ca, pondere in populatia Moldovei de astazi detin majoritatea procentuala. In rest, le urez din toata inima tuturor dusmanilor natiei... (arata tot comentariul) Si manipuleaza cu ajutorul mass-mediei si serviciile secrete moldovenesti marea masa a moldovenilor de la tara tot asa cum eram si noi manipulati in Dec. 89 de Iliescu si gasca si cum mai suntem inca chiar manipulati si acum la 19 ani de atunci. Ieri televiziunea moldoveneasca transmitea programe muzicale in timp ce se manifesta in centrul Chisinaului. Dar voi care va faceti numarul de anti-romani pe forum va faceti ca, nu observati acest lucru. In rest, populatia romaneasca de dincolo de Prut care a dat un tribut de peste 1,5 milioane de suflete, asasinati si deportati de catre Stalin a facut dovada unei imense forte de regenerare chiar si cu aportul masiv de populatie neromaneasca injectata in aceeasi ani ai terorii nepierdindu-si identitatea de limba si neam intr-o mare de populatie slava, asa cum au dorit conducatorii bolsevici. Genetic romanii ca, pondere in populatia Moldovei de astazi detin majoritatea procentuala. In rest, le urez din toata inima tuturor dusmanilor natiei romane, indiferent ca acestia sunt uscaturi din neamul nostru sau ale altor neamuri din lumea intreaga si indiferent ca, acestia locuiesc in Romania sau aiurean-n lume sa piara de pe fata pamintului, tot asa cum piere focul in calea apelor. Traiasca Regatul Romaniei Mari, matricea eterna a neamului romanesc in suflet si simtiri.

 

Sa-l vad pe viermemin

Sa-l vad pe viermemin atarnat in streang.
Vandutul rusilor cu fiul mafiot

Sa speram ca unguru'' stie cu cine are de-a face si nu se va lasa dus cu presul!!

Dupa ce a lasat cladirile aproape doua zile pe mana provocatorilor, Voronin le arata Evropei, spunand: "Uite ce a facut Romania"!!
Oare chiar atat de prosti i-o crede pe aia?!

 

????

Oare ce natie e kalman asta?

 

Ce poate fi altceva decat UNGUR?!

Este un nume destul de comun la vecinii nostri de la vest!

KALMAN MIZSEI-CETATEAN MAGHIAR

Care viseaza la o Ungarie Mare(cu Transilvania incorporata)dar a carei tara respinge UNIREA INTR-O ROMANIE MARE.Moldovenii pro-rusi,relicve ale trecutului sovietic,dujmanii Romaniei Mari s-au unit(in proiectul,,pro european''''al Moldovei) cu ceilalti dujmani ai integritatii teritoriale romanesti,Ungaria.

oare

Ungur, ***!!!

E ungur.

E prieten de ,,servicii,,cu Voronin (Corbu= numele anerior).

Vorona comunista

Moarte Comunistilor ! Moarte tradatorilor de tara !!! Moarte lui Voronin !!

 

KALMAN MIZSEI-CETATEAN MAGHIAR

Care viseaza la o Ungarie Mare(cu Transilvania incorporata)dar a carei tara respinge UNIREA INTR-O ROMANIE MARE.Moldovenii pro-rusi,relicve ale trecutului sovietic,dujmanii Romaniei Mari s-au unit(in proiectul,,pro european''''al Moldovei) cu ceilalti dujmani ai integritatii teritoriale romanesti,Ungaria.

 

Kalman,

este un jidov ungur mult mai rau decit un ungur.Ce cauta el acolo sint banii dar a nimerit rau tara este saraca deaceea cauta sa se tina de partea puterii actuale poate cade ceva in gura lui de ungur jidov nesatul de arginti.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor