Ziare.com

Voronin: Este posibil ca R. Moldova sa fie integrata in Romania peste 20 de ani

Sambata, 20 Iunie 2009, ora 20:59

   

Voronin: Este posibil ca R. Moldova sa fie integrata in Romania peste 20 de ani
Presedintele interimar al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat ca dupa alegerile din iulie este foarte posibil ca Republica Moldova sa intre sub protectorat international, iar dupa 20 de ani sa fie integrata in Romania.

El a mai spus ca este vorba despre o continuare a tacticii din 7 aprilie. Voronin este convins ca evenimentele din 7 aprilie de la Chisinau au reprezentat "un raspuns isteric" la intrevederea pe care a avut-o la 18 martie cu presedintele rus Dmitri Medvedev.

"Presedintele Romaniei si-a exprimat deschis si direct sustinerea fata de opozitia noastra radicala, iar cateva zile mai tarziu a declarat ca nu va semna niciodata acordul de frontiera cu Republica Moldova", a mai spus Voronin.

UE ridica o cortina de fier

Pe de alta parte, Voronin spune ca Uniunea Europeana a ridicat "o cortina de fier" pentru a tine la distanta Moldova.

Voronin spune ca acordarea pasapoartelor romanesti cetatenilor din Republica Moldova reprezinta "un pericol".

"Cortina de fier dintre tara noastra si UE, lungimea frontierei romano-moldovenesti si, in paralel, acordarea cetateniei romane sunt surse ale unui grav pericol pentru Moldova si pentru stabilitatea regionala. UE trebuie sa regleze cat mai repede posibil problema liberalizarii vizelor pentru Moldova", a spus Voronin.

In acelasi timp, Voronin a spus ca Republica Moldova si-a ales deja propria cale de dezvoltare si nu intentioneaza sa adere la NATO.

Sursa: rNews

Articol citit de 2649 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
15 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

.;

Basarabia nu trebue integrata ... de integtare vorbim cand ne rereferim la o comunitate distincta de poporul roman!
Basarabia trebue sa se intoarva la sanul mamei !

 

in chestia asta ar trebui consultata intreaga tara...

m-am saturat de moldovenii si mititeii astia care toata ziua canta despre alipirea moldovei la Romania. In primul rand, inainte sa putem discuta despre alipirea acestei tari primitive, toata tara ar trebui consultata, iar Ardelul nu ar accepta asa ceva niciodata. Deja ne jegmanesc nenorocitii astia de la Bucuresti. Credeti ca am avea nevoie de inca cateva milioane ne nenorociti pe spinarea noastra?

Pe urmele lui Brucan

Batranul kaghebist s-a fixat pe cifra 20. Dar nu precizeaza de cand.

 

Precizare

Cel care a facut prezicerea de20 de ani pentru Romania a dat ortul popii inainte sa vada cele prezise.Parerea mea Tov. Voronin :nu puteati sa ziceti in urmatorii 4 ani si apucati si dvs.(minte luminata de altfel inspre facerea raului altora)sa va vedeti implinita prezicerea?

AM uitat ceva sa adaug in comentariu

Asta rinjeste la fel ca ilici tiganul ruda cu cioaba!

VORONIN < VORONIN---Penetenciarul de pe TIGHINA te asteapta Tu si OLEG

tu si fiul tau OLEG o sa lua-ti peste 20 de anii de puscarie pt subminarea economiei nationale

AR FII KULMEA !

Asha sheva iestiy di nietkuonsheput tuvariskyh ! D-amu dupa tuot iefuortul ( ieruoik ) pruopagandistik de-pus di raionala nuastra ( mult ljiubita ) s-ajunjiem in ghiarili fioroase a-li invadatuoriluor rumoni sklifuositi shi fanduositi shi burghezo-moshiereshti ? Nikakgda tuvariskyh , nikakgda , m-ai ghini ni riefujiem la Magnitogorsk ( s-au Irkurtskt sau kum draku s-khiama ) !

draga don vlavovin

io zig asa : da moldova hacuma si bromit ca nagociaz io cu basacu care boate ma angajaza ca congsilier, sati agorde cetatenia romana si boti si tu sa circuli libar in heuropa. ta deghizam om pic asa, pota niste iti ponem niste tzatze si te travestizam noi bine,ca daja am avansat pa subiactul asta, de garantez io ca nimeni no sa mai vra sa te vada si asa boti sa meri la ibiza siti faio rost da lucru la un un bordal da lux la la lun coetnician da mau .
daca esti intarasat de achasta afachare eu bot fi gontactat la : 774567244 si abasati pa butonu bantru suedezu .

Nu inteleg de ce oficialii de la Bruxelles l-au mai acceptat pe acest om drept partener de discutie?!

Am impresia ca, uneori, si acolo functioneaza, inca, principiul dublei, sau chiar al triplei gandiri!
Una spui, alta gandesti, si, in cele din urma, actionezi radical diferit!

 

Ai pus un zero in plus komunisst krretin si alkoollist inveterat

Sikttir in mortti matti dobbitocule pai daca stii ce urmeaza ce mai injurri Romania atita si mai balacaresti romanii aiurea? Sti foarte bine ca Moldova pe care ai stapinito de la rusi nu e a ta nici a rusilor, e pamint suta la suta romanesc imbeccilule. Mars in matta la cociina porrk nenorrocit si jos labelle de pe Moldova de peste Prut komunistti de kakatt . Vedeaveas pe toti ca tine in lagarre de munca fortata in Siberria asa cum i-ati trimis voi pe romanii basarabeni. Huooooo gunnoi uman.

 

Kagebist Voronin

Studentii din basarabia doresc cetatenie romana. asta e pieirea ta.Felicitari lor.

Basarabia nu trebue integrata ... de integtare vorbim cand ne rereferim la o comunitate distincta de poporul roman!

Basarabia trebue sa se intoarva la sanul mamai ...

 

basarabia

trebuie sa se intoarca la sanul mamei,,,sau al tatalui!

basarabia e romania mare

cu voia sa-u fara voia bolsevicilor rusi si corciturilor ca cironin basarabia se va intoarce la sinul mamei sale romania ,astai vointa neamului romanesc,TRAIASCA ROMANIA MARE

 

o rectificare:

daca Basarabia e parte din Romania mare, atunci Ardealul nu e!!! Sa se duca la dr*cul R0mania cu Moldova cu tot si traiasca Ardealul liber!!!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor