Ziare.com

Voronin risca 10-15 ani de inchisoare?

de Ana Ilie
Vineri, 22 Mai 2009, ora 17:28

   

Voronin risca 10-15 ani de inchisoare?
Vladimir Voronin risca 10-15 ani de inchisoare daca nu demisioneaza din functia de presedinte, pe motiv ca incearca uzurparea puterii de stat. Declaratia ii apartine liderului PLDM, Vlad Filat.

La randul sau, Alexandru Tanase, deputat PLDM, a calificat refuzul lui Voronin de a demisiona drept o incalcare grava a legislatiei, noteaza Unimedia.

Conform articolelor 70 si 81 ale Constitutiei Republicii Moldova, atat calitatea de deputat, cat si cea de presedinte al Republicii Moldova sunt incompatibile cu exercitarea oricarei functii retribuite.

Totodata, Legea privind statutul deputatului in Parlament prin articolul 3 litera "a" stipuleaza expres ca mandatul de deputat este incompatibil cu functia de presedinte al Republicii Moldova.

"Constatam ca refuzul deputatului Vladimir Voronin de a demisiona din functia de presedinte al Republicii Moldova este o incalcare grava a legislatiei si reprezinta mentinerea fortata a puterii de stat cu incalcarea prevederilor Constitutiei, calificata de Codul Penal, art 339, drept uzurpare a puterii de stat", a declarat Vlad Filat.

Totodata, liderul PLDM a mai precizat ca, potrivit Codului Penal, pentru uzurparea puterii in stat, Voronin risca o pedeapsa cu inchisoarea de 10-15 ani.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1032 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

PUTIN 10-15 ANI

E tradator de NEAM MOLDOVENESC....zic eu ca un simplu cetatean...

 

Voronin asteapta...

.....alegerea unui inlocuitor caruia sa-i predea prerogativele presedintelui.Intr-adevar este o situatie inafara legii si orice este posibil.Voronon este inafara legii ca profesarea(uzurparea) puterii inca de dupa alegeri.El in cateva zile trebuia sa predea puterea noului presedinte sau inlocuitorului sau constitutional.Nu a facut-o ci ,,s-a folosit de putere,,ce-ia ce inseamna,, uzurpare,,. Un uzurpator trebuie pedepsit inclusiv cu pierderea puterii politice pe langa inchisoare.

Ce fel de servicii secrete de r.a.h.a.t. avem noi, romanii?

De ce nu suntem in stare sa eliminam asemenea monstri politici din coasta tarii? Ce, numai altii stiu sa traga cu arma?
Sufera atatea milioane de oameni din cauza unui i.d.i.o.t.

Mai voi visati

Ala ii preshedinte pe viatza si voi va faceti planuri pe cometa.
Sa vedeti ce va da el voua numa sa-si revina un oleak

 

Io man

Eu sunt Ghitza, baiat rau
M-am nascut chiar la bulau
In Franta eu am plecat
Ca sa scap de la Ignat

Am o mecla de doi lei
Imi bag botu'-n chilotzei
Nu ai mei, ci ai oricui
Sa ma joc cu "dumnealui"

Bine mai poiata

Bine mai poiata, strie si la mamicata de astea ca-i doritoare si mai aduce si ea o franzela cu gust de culbuzau acasa.

Ghitza guitza Virusul Felix "grohaie" la comanda Marelui Turnator

oligofrenul tot oligofren.......mai nou "miticul oligofren"

Ghitza are 8% di PIB-ul shutzilor din Franta . Om mare domn'e , om mare! A avut si frictiuni cu Bombonel pe la locurile c.ăcăcioase.

.

pe ei

Iliescu a riscat mult mai mult si astazi "freaca buha" , fara probleme ; astea nu sunt valabile daca "grasii" risca ; noi "huliganii imperialisti" riscam si suntem prinsi , la ei este cu totul altceva

 

bum bu-rum

bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum

La bulau cu el !

Sa iasa de la zdup cand o iesii bunicul din groapa !

 

CIORONIN

cioronin este mai presus de lege sau cel putin asa crede el.Numai cite prostii ci ilegalitati a facut fiul sau si nu a patit nimic sau pe citi citi oameni si familii a distrus cioara rosie ( Stati).Acest animal comunist crede ca in Basarabia nici soarele nu rasare fara aprobarea lui,el nici nu isi imagineaza ca el ar putea intra in puscarie,lucru care este tipic dictatorilor.

 

Nu pateste nimic Voronin

Nu pateste nimic Voronin, acest bolsevic ordinar de la Chisinau. Cum sa riste 10-15 ani de inchisoare cand acolo puterea, deci inclusiv puterea judecatoreasca, este in mainile comunistilor?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor